Conte şi Mourinho s-au bătut după Chelsea - Man. United, 1-0

gettyimages-652984058.jpg

Arbitrul i-a despărţit pe cocoşi în timpul jocului, dar pe culoarul de la vestiare s-au împărţit pumni grei
FOTO: Getty Images

Rivalitatea în Anglia a crescut foarte mult după ce cluburile tari şi-au instalat manageri europeni de cel mai mare calibru.

Cu Wenger la Arsenal, Klop la Liverpool, Mourinho la Manchester United, Guardiola la Manchester City şi Antonio Conte la Chelsea, spectacolul e tot timpul garantat, atât în teren, cât şi pe margine. De multe ori se sare însă calul! La partida din FA Cup, dintre Chelsea şi Manchester United, jucată luni pe Stamford Bridge, nervii s-au încins la maximum între antrenorii celor două echipe. Lucrurile au degenrat după ce Kante a înscris golul victoriei gazdelor, italianul fiind la un pas să se ia la bătaie cu portughezul chiar în văzul lumii. Au fost opriţi de arbitrul de rzervă, dar se pare că n-au fost potoliţi definitiv. La final, pe culoarul care duce spre vestiare, cei doi s-au ciocnit din nou şi până să intervină cineva şi-au împărţit câţiva pumni. O anchetă este acum în desfăşurare la Federaţie şi se aşteaptă concluziile. Nu ştim cine a câştigat la pumni, dar la fotbal câştigă deocamdată italianul. Chelsea e lider detaşat în campionat, iar în FA Cup o aşteaptă un duel pentru finală cu concitadina Tottenham. Despre celebrul fair-play britanic nu mai are rost să discutăm. La cât de mulţi bani sunt în joc, aproape că nu mai contează acest detaliu!

Loading...

Citește și

  • axel witsel

    Chinezii plătesc sute de milioane pentru a atrage vedetele internaţionale în fotbalul autohton. Pentru a le proteja, asiaticii i-au măsuri extreme atunci când acestea sunt deranjate în vreun fel. Un chinez care şi-a permis să-l calce pe Axel Witsel, va munci gratis un an.

  • "Vulpile" din Leicester au eliminat-o pe Sevilla după ce au câştigat cu 2-0 returul din Anglia, dar lucrurile puteau să stea total diferit dacă fiul legendarului portar danez nu avea o intervenţie magistrală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1