Conflict Steaua - Armata: FRF e de partea lui Gigi Becali!

gigi becali

gigi becali
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europa
foto: Click!
Citeste tot despre: 

În plin război cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei, echipa lui Gigi Becali a primit o veste bună: nu riscă nicio sancţiune atât pe plan inter, cât şi european.

iată comunicatul FRF:

"1. Din verificările efectuate a rezultat că nu există înregistrată în evidențele FRF niciun fel de solicitare a CSA Steaua cu privire la obligația/obligativitatea schimbării denumirii clubului SC FC STEAUA BUCURESTI SA.

2. Având în vedere că schimbarea denumirii (art. 2 din ROAF) este o operațiune permisă de regulamentele FRF în vigoare, clubului nu i s-ar aplica niciun fel de sancțiune dacă și-ar modifica denumirea. Cu atât mai mult nu s-ar aplica vreo sancțiune dacă această modificare ar fi efectuată în vederea executării unei hotărâri judecătorești. Sintagma “niciun fel de sancțiune” include și participarea în Liga I, cât și participarea în cupele europene, dacă deține acest drept din punct de vedere al meritului sportiv. Schimbarea denumirii unui club este supusă
aprobării Comitetului Executiv al FRF.

FRF are obligația de a comunica la UEFA cluburile participante în Cupele europene, de regulă, la data de 1 iunie a anului în curs.

3. Nu putem să efectuăm supoziții cu privire la eventuale acțiuni inițiate de către UEFA prin organismele sale competente de luare a unor decizii.

Vă mulțumim!

Departamentul Juridic al Federației Române de Fotbal".

Sursa: Digi Sport.

Loading...

Citește și

  • csa steaua

    Marius Lăcătuş a fost numit antrenor-coordonator al echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei. Formaţia va folosi emblema FC Steaua.

  • Înaintea derby-ului Steaua – Astra, disputat aseară, patronul Gigi Becali le-a transmis un mesaj clar celor care intenţionează să pună bazele unei alte echipe cu numele Steaua. În urmă cu câteva zile, apăruseră zvonuri cum că Armata, împreună cu potenţi oameni de afaceri grupaţi în Rotary Club (cunoscut pentru legăturile sale cu francmasoneria), pun la cale un plan secret.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1