Clujenii, luaţi la mişto în Regie:«Ăştia sunt lideri?»

Ultima actualizare:

    Studenţii au mai  dat o lovitură  în campionat
Studenţii au mai dat o lovitură în campionat

Sportul Studenţesc a mai dat o lovitură. Bucureştenii au reuşit să smulgă în prelungiri un egal în faţa liderului, CFR Cluj, cu care au încheiat la egalitate, 1-1.

 Eroul. Eroul studenţilor a fost Andrei Lungu, care a marcat în primul minut de prelungiri după ce Kapetanos deschisese scorul în minutul 78. Iar egalarea a venit în condiţiile în care studenţii jucau în 10 oameni din minutul 54, când Lung fusese eliminat.

Spectatori. La partidă au asistat aproximativ 2.000 de spectatori. Printre ei, selecţionerul Victor Piţurcă, antrenorul ioan Andone şi impresarul Victor Becali.

 Ironie. Finanţatorul clubului Sportul Studenţesc, Vasile Şiman, a întrebat ironic, ieri, după meci: „Cine e CFR, e echipa de primul loc? Hai să fim serioşi". Şiman a mai declarat că arbitrajul a fost părtinitor: „Cartonaşele galbene s-au dat uşor la noi, iar la ei nu s-au dat. În ultimele meciuri am avut eliminări, plus suspendări", a încheiat Şiman.

Realism. Preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, a fost succint la finalul partidei: „Nu a fost un rezultat norocos, noi ne-am creat foarte multe ocazii, am controlat jocul mai ales în repriza a doua, dar ăsta e fotbalul. Consider să sunt două puncte pierdute, dar nu decisive. Trebuie să tragem tare în următoarele partide, ca să rămânem pe primul loc. Ne-am gândit că ne putem împiedica la Sportul, s-a simţit lipsa antrenorului, dar şi a lui Cadu. Echipa ar fi jucat altceva cu el în teren. Arbitrajul mi s-a părut foarte corect", a spus Mureşan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net