Circ în Liga 1! "Şumudică, ameninţat de Chirilă că-i devalizează maşina!"

declaratii-incendiare-ionut-chirila-continua-razboiul-cu-marius-sumudica-bufonul-a-distrus-chiajna-si-a-facut-de-ris-romania-in-golf.jpg

Cei doi n-au îngropat nici până acum securea războiului deschis în urmă cu trei ani
Foto Click!

Astra a jucat aseară un meci crucial pentru play-off, la Chiajna, pe care l-a câştigat în faţa Concordiei cu 3-1. După meci, tehnicianul oaspeţilor a avut însă o mare supriză neplăcută.

Marius Şumudică s-a îndreptat relaxat către maşina parcată în spatele stadionului din Chiajna pentru a pleca acasă după o seară grea. Nu mică i-a fost însă mirarea când pe parbriz a găsit un bileţel cu mesajul: "Nu mai parca aici, că-ţi rup ştergătoarele! Ionuţ Chirilă". Şumudică l-a citit în faţa camerelor cu zâmbetul pe buze, iar apoi a ţinut să-i ironizeze din nou vestimentaţia dubioasă a "agresorului": "Dacă vii cu pantofii ăia de crocodil".

Ionuţ Chirilă este fostul antrenor al Concordiei Chiajna, formaţie pe care a pregătit-o în sezonul 2013/14 şi unde a fost înlocuit, în martie 2014, chiar de Şumudică. În acel moment a avut loc un scandal monstru între cei doi, se pare nestins nici până în prezent.

Loading...

Citește și