Ciao, Leo! Cel mai longeviv antrenor din Liga I a fost demis!

Ultima actualizare:

    Leo GrozavuFoto Click!
Leo GrozavuFoto Click!

Campionatul din România e de mult o sperietoare pentru antrenori, foarte puţini rezistând un sezon cap - coadă pe banca unei singure echipe.

Totuşi, în ciuda acestui haos permanent, unul singur strecurase un strop de normalitate. Leo Grozavu o antrena pe FC Botoşani încă din sezonul 2014 - 2015 şi nimic nu părea să-l doboare de pe soclul său. Calificarea obţinută în Liga Europa şi parcursul peste aşteptări din ultimul an girau pentru moldovean, dar până la urmă s-a ales praful şi de continuitatea lui. Lucrurile s-au dus de râpă treptat. Mai întâi, Botoşani a fost umilită de Legia Varşovia şi eliminată din preliminariile Ligii Europa, iar apoi a venit dezastrul în campionat. O singură victorie în 10 meciuri pentru Batin şi compania, iar fiori reci de retrogradare au început să curgă pe şira spinării lui Leo Grozavu. În aceste condiţii nu se putea rezista prea mult, iar după egalul de la Chiajna, scor 0-0, Leo Grozavu a fost demis de conducere. Pentru el, cel mai longeviv antrenor din Liga I încă în funcţie, numărătoarea s-a oprit aici.

Grozavu nu e însă primul care pleacă de la echipa unde a început campionatul, ci al cincilea. Înaintea lui, Bogdan Argeş Vintilă, Marius Baciu, Dan Alexa şi Tibor Selymeş s-au despărţit prematur de FC Voluntari, Concordia Chiajna, ACS Poli Timişoara şi Petrolul Ploieşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net