Chivu: «Doar cu Răzvan revin la naţională»

CLIIMA20121018_0047_1.jpg

Chivu s-a retras de la naţională în timpul mandatului lui Răzvan Lucescu
Citeste tot despre: 

Cu Cristi Chivu în apărare, probabil că România n-ar fi încasat patru „boabe" din partea Olandei.

 Retras din cariera internaţională în 2011, fostul căpitan al tricolorilor a dezvăluit cu ce condiţie ar mai accepta să revină la echipa naţională. „Am o datorie morală faţă de Răzvan Lucescu, pe care l-am lăsat la greu. El e singurul om din fotbalul românesc care mi-a luat apărarea în anumite momente. În aceste condiţii, mi-ar fi greu să mă întorc cu un alt antrenor", a declarat Chivu la Sport.ro.

„Cu Mircea Sandu am vorbit atunci când m-am retras, dar n-am discutat niciodată despre o posibilă revenire. Eu sunt consecvent în tot ceea ce fac", a explicat jucătorul lui Inter Milano. Totuşi, Cristi Chivu recunoaşte că naţionala României îi lipseşte. „Mi-e dor să-mi apăr ţara, mi-e dor să îmbrac acel tricou, mi-e dor să trăiesc anumite emoţii. Accept şi faptul că am fost făcut trădător de anumite persoane. Eu consider însă că mi-am făcut pe deplin datoria faţă de echipa naţională. M-a deranjat că mi s-a pus la îndoială profesionalismul" , a încheiat Chivu.

Va reveni la Inter în decembrie

Operat la un deget la începutul acestei luni, Cristi Chivu va reveni pe teren în luna decembrie. „Chivu e puţin trist că nu poate juca şi nu se poate antrena alături de coechipierii săi. Cu toate acestea l-am simţit motivat şi dornic să revină cât mai repede. Doctorul Franco Combi ştie mai bine decât mine starea sa, dar Chivu speră să poate reveni la antrenamente în noiembrie, iar în decembrie să intre în meciuri oficiale", a spus Victor Becali, impresarul fundaşului român.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1