Chiricheş şi-a dus iubita în Maldive!

Ultima actualizare:

    Chiricheş a petrecut  o săptămână de  vis cu iubita lui
Chiricheş a petrecut o săptămână de vis cu iubita lui

Fostul fundaş al Pandurilor i-a făcut cadou de Craciun iubitei sale, Sabrina, o vacanţă de vis. Cei doi îndrăgostiţi s-au distrat timp de şapte zile în Insulele Maldive.

Proaspătul stelist Vlad Chiricheş (22 ani) a început anul cu dreptul şi a profitat din plin de vacanţa Sărbătorilor de iarnă.

Stelistul s-a încărcat cu energie pentru un întreg sezon

simeon stalpnicul png

Fundaşul, care s-a alăturat la începutul acestui an lotului stelist a petrecut împreună cu iubita sa o vacanţă de vis în Insulele Maldive. Cei doi îndrăgostiţi au o relaţie de mai bine de trei ani.

Vlad şi Sabrina au avut o vacanţă de  neuitat

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Pentru că îşi doreau o vacanţă de neuitat, Maldive a fost destinaţia cea mai potrivită. Timp de şapte zile cei doi s-au relaxat practicând sporturi subacvatice şi vizitând împrejurimile.

„Vroiam o vacanţă de neuitat şi chiar aşa a fost. Maldive este o destinaţie de vis care merită văzută măcar odată în viaţă. Iubita mea a fost cea care a ales destinaţia vacanţei şi chiar m-am bucurat de alegerea pe care a facut-o. Am avut parte de şapte zile de relaxare şi distracţie în doi. Printre scuba diving şi snorkeling am făcut şi o plimbare cu barca printre insule, unde am văzut delfinii sălbatici" ne-a declarat fotbalistul.

Chiricheş are planuri mari în cariera profesională şi vrea să demonstreze că merită un loc de titular în echipa Stelei. Pentru a-l putea susţine din toate punctele de vedere, Sabrina se va muta şi ea la Bucureşti în decursul acestei luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net