Chiricheş, beat şi pe teren

CLIIMA20140130_0094_1.jpg

Chiricheş a fost depăşit constant de adversarul direct în meciul pierdut acasă cu manchester City
Citeste tot despre: 

Vlad Chiricheş trece prin cele mai dificile clipe de când s-a transferat în campionatul Angliei, la Tottenham. Pornind de la beţia care a făcut înconjurul lumii zilele trecute, fostul stelist e atacat acum din toate părţile.

Chiricheş a călcat pe bec şi plăteşte cu vârf şi îndesat. Surprins pe patru cărări într-o scurtă vacanţă petrecută în România la finalul săptămânii trecute, românul s-a întors în Anglia cu speranţa că va face uitată cât mai repede rătăcirea bahică de care s-a amuzat întreaga planetă.

Numai că, spre ghinionul lui, s-a nimerit ca primul meci al lui Chiricheş pentru Tottenham să fie chiar împotriva liderului la zi din Premier League, Manchester City. Miercuri seară, coechipierii lui Pantilimon au zburdat pe terenul lui Spurs, impunându-se cu un 5-1 fără replică. „Cetăţenii" au profitat inclusiv de mahmureala lui Chiricheş, aflat în mod cert la cea mai slabă evoluţie de când s-a transferat în Anglia. A doua zi, presa britanică a şters pe jos cu căpitanul naţionalei României.

„A fost transformat de Aguero într-o marionetă", a scris The Mirror, în timp ce Daily Mail a remarcat că stoperul român a a alergat în gol în jurul adversarilor.

Inevitabil, gândurile suporterilor lui Tottenham s-au îndreptat şi către imaginile cu jucătorul lor răpus de băutură undeva prin Bucureşti. Drept urmare, Chiricheş a fost taxat de fani pe reţelele de socializare.

„Mai bine stătea în tribună", „Încă este convins că e beat", „A format o pereche de clovni alături de Dawson", au fost doar câteva dintre mesajele acide scrise de susţinătorii lui Spurs, supăraţi de eşecul la scor al favoriţilor.

A făcut fericită o tânără britanică

Înaintea meciului cu City, Chiricheş s-a gândit şi la câţiva dintre prietenii săi din Londra, pe care i-a invitat în tribune. Printre aceştia s-a numărat şi un anume Craig Young, care nu s-a prezentat însă la meci. Acesta a redirecţionat invitaţia spre fiica sa, Abbey, ca un cadou pentru ziua de naştere. Extrem de fericită, tânăra suporteră a lui Tottenham a postat ulterior pe twitter mesajul „Dad's the man", mulţumirile adresate tatălui fiind însoţite şi de o fotografie cu biletul de la secţiunea VIP, în valoare de 71 de lire sterline.

CLIIMA20140130_0096_1.jpg

Chiricheş a fost depăşit constant de adversarul direct în meciul pierdut acasă cu manchester City

Loading...