Chindriș, dorit în Primera Division

andrei_chindris_botosani.jpg

Andrei Chindriș e titular  la FC Botoșani
Andrei Chindriș e titular la FC Botoșani
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Aflat pe lista de achiziții a lui Gigi Becali încă de anul trecut tânărul fundaș al formației FC Botoșani, Andrei Chindriș ar putea ajunge în prima ligă din Spania, Primera Division.

Conform patronului clubului, Valeriu Iftime, este vorba de un împrumut pe un an, după care s-ar putea ajunge la un transfer definitiv. ”E o ofertă, dată printr-un impresar, de la un club mare din Spania. Oferta este de 200.000 împrumut pe un an, cu drept de cumpărare de un milion de euro”, a spus Iftime la AntenaSport. Chiar dacă ar părea că omul de afaceri face astfel de declarații doar ca să-i umfle cota, o publicație spaniolă a dezvăluit zilele trecute că Valencia este interesată de achiziționarea serviciilor jucătorului de 21 de ani.

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat de mai mult timp că este interesat de Chindriș, un jucător care, deși are doar 21 de ani, are toate calitățile – inclusiv înălțimea: 1,91 m - pentru a deveni un fundaș de bază al naționalei în viitorul apropiat. Ultima ofertă publică de Gigi Becali a fost de 400.000 de euro, propunerea fiind refuzată de moldoveni.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1