Chiajna, în finala Cupei Ligii

Ultima actualizare:

    Dinamoviştii au fost mai slabi ca cei de la Chiajnafoto: mediafax
Dinamoviştii au fost mai slabi ca cei de la Chiajnafoto: mediafax

Ilfovenii au remizat în returul semifinalelor cu cei de la Dinamo, 1-1, dar succesul din prima manşă, 3-0, le-a asigurat calificarea în ultimul act al competiţiei, acolo unde îi vor întâlni pe stelişti.

„Câinii” nu au reuşit să recupereze diferenţa din prima întâlnire cu trupa lui Falub, 1-1, şi ilfovenii vor lupta pentru trofeu cu trupa din Ghencea. Meciul va avea loc la data de 17 iulie, iar câştigătoarea va încasa în jur de 400.000 de euro.

Bălgrădean, iertat de cartonaşul roşu. Portarul celor de la Chiajna, Cristi Bălgrădean, ar fi trebuit eliminat în minutul 11 al partidei, dar arbitrul George Găman i-a arătat doar „galben”. Goalkeeperul a prins mingea în afara careului şi apoi a aruncat-o în suprafaţa regulamentară, gestul fiind suficient pentru a-l stopa pe Gnohere să nu prindă balonul, altfel dinamovistul ar fi fost în poziţie clară de a marca.

„Bizonul” marcator. În minutul 14, Mevlja a centrat excelent de pe partea stângă şi Gnohere a şutat fără preluare, Bălgrădean neavând nicio şansă de a para.

Doi jucători eliminaţi. Roş-albii au rămas cu un om mai puţin pe teren din minutul 25, Vlad Olteanu primind cartonaşul roşu după ce a intrat cu crampoanele direct pe piciorul lui Bărboianu. Giurgiu a echilibrat balanţa în minutul 86, atunci când a încasat şi el al doilea cartonaş galben.

Chiajna, gol pe final. În minutul 77, Cristescu l-a lansat pe Bucurică şi acesta a marcat cu un şut pe sub Cerniauskas, de la aproximativ zece metri.

Au ratat prima de la Negoiţă. Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă a fost cu o zi înaintea meciului în cantonamentul echipei şi i-a anunţat pe jucători şi pe cei din staff că le va da ca bonus toţi banii pe care clubul i-ar primi dacă va ajunge în finală. Necalificarea a făcut ca roş-albii să rateze 70.000 de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net