CFR - Galatasaray 1-3 / Clujenii, bătuţi de Yilmaz-Paşa

Ultima actualizare:

    Cfr cluj- Galatasaray
Cfr cluj- Galatasaray

Paulo Sergio nu a debutat cu dreptul în Liga Campionilor, turcii învingând cu 3-1 în urma unui hattrick al lui Yilmaz şi, în aceste condiţii, lupta pentru locul secund al grupei se dă în trei: CFR, Braga şi Galataray.

Piţurcă, cu echipa naţională, i-a bătut pe turci la Istanbul, Andone a obţinut un egal cu CFR-ul în faţa Galatei, dar aseară românii nu au mai fost învingători. Kapetanos putea să menţină seria invincibilităţii, dar mingea expediată de el a trecut puţin pe lângă bară. Era minutul 4 şi apoi, treptat, elevii lui Terim şi-au intrat în rol. Yilmaz şi-a început recitalul cu o lovitură de cap senzaţională (18), Sougou reuşeşte egalarea în repriza a doua (54), însă ­inutil. Vedeta celor din Istanbul a punctat imediat (61) după o gafă a fundaşilor clujeni, pentru ca tabela să fie închisă de acelaşi atacant (74).

Sougou a revenit după trei săptămâni. Clujenii l-au folosit pe Modou Sougou ca titular, senegalezul evoluând după o pauză de trei săptămâni, ­timpul scurs de când s-a accidentat în meciul cu Viitorul. De asemenea, Rafel Bastos s-a refăcut şi a jucat contra turcilor. Altfel, ardelenii nu l-au putut folosi pe Aguirregaray, jucător eliminat în partida cu Galatasaray din Turcia.

Fanii turci, bătaie la aeroport. Galatasaray a fost susţinută de o mie de suporteri la Cluj, însă un grup restrâns a creat probleme la sosirea în România. Fanii au dat startul unei bătăi cu ceilalţi pasageri din aeroportul din Cluj, dar au fost opriţi de oamenii de ordine. Scandalagii, aflaţi în stare de ebrietate, au fost evacuaţi din aeroport şi amendaţi.

Hagi şi Ioan Becali, invitaţii lui Terim. Hagi şi Ioan Becali au stat în acelaşi hotel cu cei de la Galatasaray şi au primit din partea acestora bilete la zona VIP. "Dacă stăm în loja lor nu însemnă că suntem de partea lor", a spus Becali. "Inima mea a fost împărţită, am jucat 7 ani acolo, clubul Galatsaray este în inima mea şi e normal să fie aşa. Dar suntem români şi vrem binele echipei noastre", a anunţat şi "Regele".

Terim a rupt blestemul. Antrenorul adversarei de aseară, Fatih Terim, nu reuşise să-i învingă pe români. Ca jucător a înregistrat două înfrângeri şi două remize, iar ca antrenor a obţinut două remize şi o înfrângere.  

Culio, spion pentru Galata. Mijlocaşul cedat anul trecut de CFR la Galasaray a explicat pentru turci modul cum evoluează ardelenii. Argentinianul i-a nominalizat pe Kapetanos, Bastos, Mureşan şi Cadu ca fiind cei mai periculoşi şi a avertizat asupra fazelor fixe. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net