CFR Cluj și-a luat mijlocaș francez. Vezi din ce ligă vine acesta!

55e2fdb795f9cfae7d000000.jpg

Nouvier nu s-a impus la prima echipă a lui Metz, dar speră să-i fie mai bine în Liga I
Foto Click!

Clujenii au ambiții mari pentru acest sezon, deși nu o spun răspicat.

Ardelenii sunt pe locul 11 în prezent, dar sunt siguri că vor recupera de la TAS cele șase punce penalizare, astfel că vor urca în prima jumătate a clasamentului. Până atunci, ceferiștii își întăresc lotul. Ieri, oficialii din Gruia au obținut semnătura mijlocașului francez Brian Nouvier. În vârstă de 20 de ani, el a venit liber de contract, ultima dată evoluând la echipa a doua a celor de la Metz, tocmai în Liga a IV-a.

Loading...
 
 

Citește și

  • florin andone spania

    Atacant în liga a doua spaniolă, la Cordoba, Florin Andone a recunoscut că nu se aștepta să rămână pe lista finală a jucătorilor convocați la națională pentru ”dubla” cu Ungaria și Grecia.

  • Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a spus că formaţia sa a avut cel mai mult de suferit în urma deciziilor eronate ale arbitrului Rusandru la meciul cu Pandurii, 2-2.

  • S-au dus anii în care fotbaliştii buni din campionatul intern se transferau la cluburile din Vest. În această vară, cele mai ”tari” mutări s-au făcut către Turcia şi Bulgaria, ţări cam la acelaşi nivel fotbalistic cu Liga 1, însă care oferă mult mai multă stabilitate financiară.

  • Vestea că din lotul provizoriu pentru meciurile din 4 şi 7 septembrie s-a renunţat tocmai la Ciprian Marica a fost un şoc pentru toată lumea. Decizia lui Anghel Iordănescu are însă nişte explicaţii foarte simple şi demonstrează o obtuzitate a selecţionerului, comparabilă cu cea a lui Victor Piţurcă.

  • Partidele roş-albaştrilor cu cei de la Viitorul au fost mereu privite cu suspiciune din cauza legăturilor de familie dintre conducători. Acum, regula pare întărită, mai ales că Becali îi e dator „Regelui” pentru ajutorul acordat în perioada detenţiei. După eşecul din cupele europene, roş-albaştrii nu vor avea un meci cu miză ridicată nici în Liga I.