CFR Cluj - FCSB 1-1 și titlul în Liga 1 se joacă în continuare

Ultima actualizare:

    CFR a făcut un nou meci neconvingător, iar jucătorii se revoltă deja împotriva acestui joc defensivFOTO: Sportpictures.eu
CFR a făcut un nou meci neconvingător, iar jucătorii se revoltă deja împotriva acestui joc defensivFOTO: Sportpictures.eu

Dacă CFR Cluj și FCSB sunt cele mai valoroase două echipe ale României la momentul actual, atunci fotbalul românesc este în mare criză. Primele două echipe ale Ligii 1 au părut aseară mai interesate să nu piardă decât să câștige, iar rezultatul le-a mulțumit pe amândouă: 1-1.

După cum s-a desfășurat prima repriză, dacă se intra la cabine fără să se marcheze nu ar fi fost nimeni mirat. Ambele formații s-au complăcut într-un joc de tatonare pe cât de neplăcut ochiului pe atât de eficient pentru atingerea obiectivului. A venit însă minutul 38, atunci când, după o aruncare lungă de la margine a lui Manea, mingea a fost prelungită în careul oaspeților și l-a atins în mână, involuntar, pe FCSB-istul Benzar. Arbitrul Hațegan, foarte bine plasat, a dictat lovitură de la 11 m, dar reluările au demonstrat că a fost o fază în care niciun alt arbitru nu ar fi arătat punctul cu var. Culio nu avea cum să ierte, astfel că, în ciuda unei bare a lui Budescu, la pauză clujenii au intrat în avantaj.

Ca și în ultimul meci dintre cele două echipe, de la București, după ce au deschis scorul ceferiștii s-au strâns în apărare, lăsând FCSB să construiască, să atace și, în cele din urmă, să înscrie. Cel care a adus fericirea în tabăra roș-albaștrilor a fost nou intratul Gnohere, care a înscris în minutele de prelungiri. A fost 1-1 și la eliminări, mai întâi clujeanul Peteleu, apoi bucureșteanul Pintilii plecând mai devreme la cabine.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj își păstrează avansul de două puncte în fața FCSB, iar titlul se joacă în continuare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net