CFR Cluj, egal cu elvețienii în Liga Campionilor

manea_cfe_cluj.jpg

Manea a marcat în minutul 4
Manea a marcat în minutul 4
FOTO: Sportpictures.eu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

CFR Cluj a fost aproape de o victorie mare în prima manșă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. Ardelenii au terminat la egalitate, 1-1, cu Young Boys Berna, păstrând prima șansă de calificare în play-off-ul competiției.

Meciul de la Cluj a început perfect pentru formația noastră, care au deschis scorul în minutul 4, prin Cristi Manea. Acesta a trimis în poartă din careu balonul deviat de Omrani după o lovitură liberă executată de Deac. Cu avantajul obținut atât de rapid, echipa lui Marius Șumudică a părut că s-a retras în apărare, lăsându-i pe elvețieni să domine și să rateze. Numai că dacă Arlauskis a făcut minuni peste 80 de minute, el nu a mai avut ce face în al treilea minut al prelungirilor, când Vincent Sierro a egalat, trimițând în poartă mingea respinsă în lateral de portarul ”vișiniilor”.

Returul va avea loc peste o săptămână, la Berna, acolo unde clujenii trebuie să schimbe ceva în jocul lor dacă vor să aibă șanse la calificarea în play-off. Pentru că aseară, românii ar trebui să se declare mulțumiți că nu au pierdut, atât de mult au dominat elvețienii. Învingătoarea acestei duble manșe va juca în barajul pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor cu câștigătoarea meciului dintre Ferencvaros și Slavia Praga.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul