Ce pui la cale, Mitică?

Citeste tot despre: 

Multă lume spune că Dumitru Dragomir face şi desface în fotbalul românesc. Au sau nu dreptate, cert este că numele şefului Ligii Profesioniste de Fotbal este pe buzele tuturor atunci când vine vorba de diferite “combinaţii”.

Mitică Dragomir, acest “Corleone” al fotbalului românesc, a reuşit să-I adune sâmbătă după-amiază, până târziu în noapte, pe impresarul Victor Becali, pe preşedintele de onoare al Stelei, Viorel Păunescu, dar şi câţiva oficiali ai celor de la Vaslui, echipă cazată la Crystal Palace, stabilimentul fiului lui Dragomir.


Încă de la ora 18.00 a fost vânzoleală mare la hotel. Victor Becali a ajuns primul. Vizibil nervos, impresarul s-a dat jos din maşină, a trântit uşa şi s-a dus “glonţ” către una dintre sălile de “protocol”.

La puţin timp a ajuns şi stelistul Viorel Păunescu, apoi şeful LPF. Au stat împreună timp de trei ore, apoi, pe rând, “gaşca s-a spart”.  Dragomir n-a rămas însă singur, ci i-au ţinut companie oficialii de la Vaslui. Miitcă s-a mai întreţinut jumătate de oră cu Daniel Stanciu, team-managerul moldovenilor, apoi a părăsit şi el hotelul.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1