Ce poate fi mai frumos? Bayern şi City pot lua titlul după meciuri „speciale”

Ultima actualizare:

    Jucătorii lui Bayern sunt obişnuiţi cu trofeele
Jucătorii lui Bayern sunt obişnuiţi cu trofeele

Campionatele Germaniei şi Angliei se pot încheia sâmbătă definitiv în ceea ce priveşte identitatea echipei campioane în sezonul 2017-2018.

Bayern Munchen şi Manchester City au dominat categoric stagiunea internă şi au ajuns în faţa meciurilor în urma cărora pot câştiga matematic titlurile din Bundesliga, respectiv Premier League. Ca o coincidenţă extrem de plăcută, în special pentru fani, Bayern şi City au ocazia să sărbătorească împotriva unor rivale locale.

Astfel, cei de la Bayern se deplasează sâmbătă după-amiază la Augsburg pentru un derby al regiunii Bavaria. Cu o victorie, trupa antrenată de Jupp Heynckes va pune mâna pe al 28-lea titlu din istoria clubului, indiferent de rezultatul lui Schalke (ocupanta locului doi) la Hamburg. Având 17 puncte avans cu şase etape rămase de disputat, Bayern poate deveni campioană pentru al şaselea an la rând chiar cu un eşec la Augsburg, cu condiţia ca Schalke să piardă sau să facă egal la Hamburg.

Manchester City a luat ultimul titlu în Anglia în 2014
Manchester City a luat ultimul titlu în Anglia în 2014

Dacă derby-ul Bayern Munchen – Augsburg nu e unul de notorietate, cu totul altfel stau lucrurile în ceea ce priveşete marele meci al oraşului Manchester. City şi United se întâlnesc sâmbătă seară pe „Emirates” într-un meci care poate consfinţi triumful echipei lui Guardiola în ediţia 2017-2018 din Premier League. După 31 de etape scurse din totalul de 38, Manchester City are 16 puncte avans faţă de locul secund, ocupat chiar de „diavolii” lui Mourinho. Cu un succes în derby, „cetăţenii” se duc la 19 puncte şi pot desface şampania, cu şase meciuri înainte de linia de finiş. Jucătorii lui Guardiola sunt la capătul unui sezon fantastic în Anglia, care va aduce cel de-al cincilea titlu în Premier League pentru Manchester City, primul după 2014.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net