Catalanii, mană cerească pentru Star Manager, chiar dacă nu se vor califica

barcelona.jpg

Messi, Suarez şi Neymar au ieşit cu capetele plecate de pe Parc des Princes, dar e de aşteptat să-şi ia revanşa pe Camp Nou
Foto Click!

Barcelona a pierdut cu 4-0 la Paris şi mulţi jucători din Star Manager au renunţat la "deziluziile" Messi, Suarez sau Neymar. Argumentele sunt acelea că o calificare nu mai pare posibilă, iar un nou meci fără realizări i-ar nenoroci. Nu e însă chiar aşa!

Indiferent dacă spanolii vor obţine un rezultat de calificare în sferturi sau nu, aceştia vor ataca furibund, din primul minut, în returul de pe Camp Nou. Nimeni nu poate concepe ca starurile lui Luis Enrique să nu încerce măcar minunea, dacă nu chiar s-o realizeze. Astfel, trioul ofensiv de mai sus, plus Iniesta, şi el de obicei decisiv în astfel de partide, e de aşteptat să producă puncte frumoase managerilor din Star Manager. Temerea că în cazul unei calificări a francezilor rămâneţi cu catalanii pe cap şi cu banii blocaţi nu e justificată. Între optimi şi sferturi aveţi la dispoziţie suficiente schimbări încât să "scăpaţi" de Messi şi compania. Astfel, pentru mâine, cât încă mai puteţi, luaţi-vă în echipă la Star Manager catalani pentru că n-o să regretaţi!

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Loading...

Citește și

  • Serie A nu mai are imaginea de altădată, dar italienii scot jucători de geniu pe bandă rulantă. Ultima propunere este Andrea Belotti, atacantul în vârstă de 23 de ani al celor de la FC Torino, care a scris istorie duminică seara, în partida cu Palermo.

  • Neamţul şi-a respectat strategia grăbită şi a anunţat din nou foarte devreme lotul pentru un meci al României în preliminariile Mondialului din 2018. Astfel, cu trei săptămâni înaintea partidei cu nordicii, acesta a făcut publică lista cu cei 24 de tricolori şi şapte rezerve. Din alegerile făcute se observă clar că la 26 martie suntem ori la bal, ori la spital!

  • alexis sanchez, tata, arsenal, vedeta

    Mâine se joacă primele două partide retur ale optimilor de finală din Liga Campionilor şi jucătorii din Star Manager trebuie să-şi pregătească echipele!

  • VFB se chinuie să revină în prima ligă, dar antrenorul Hannes Wolf trebuie să facă asta cu un lot de jucători foarte indisciplinaţi.