Cardiff City se leagă de orice ca să nu plătească banii pentru Sala

emiliano_sala.jpg

Emiliano Sala a murit într-un accident aviatic
Foto: Getty
Citeste tot despre: 

Conducătorii de la Cardiff City caută în continuare soluții legale pentru a ”fenta” plata taxelor de transfer pentru Emiliano Sala.

De la tragedia întâmplată cu fotbalistul argentinian Emiliano Sala, cei de la Cardiff, formația care l-a transferat de la Nantes pentru suma record de 17 milioane de euro, au tot căutat modalități pentru a nu plăti banii francezilor. Acum, ei au găsit ceva de care să se lege: raportului provizoriu al Departamentului britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice (AAIB) cu privire la accident.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, Cardiff City a precizat că are motive serioase de îngrijorare cu privire la validitatea licenţei pilotului şi la calificarea acestuia pentru un astfel de zbor. “În plus, suntem îngrijoraţi după ce am aflat că avionul nu îndeplinea cerinţele autorităţilor din Marea Britanie sau din SUA pentru activitate comercială, astfel că este posibil să fi operat ilegal”, se arată pe site-ul clubului, care își pregătește astfel scăparea de la plata sumei de transfer. Într-un raport provizoriu al AAIB, dat publicităţii luni, se arată că avionul Piper Malibu pilotat de David Ibbotson, înregistrat în SUA, nu era autorizat pentru zboruri comerciale. Avionul s-a prăbușit în Canalul Mânecii pe 21 ianuarie.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1