Campionatul Spaniei se reia mai repede decât se anticipa!

messi.jpg

Leo Messi

Vești bune pentru iubitorii fotbalului: Primera Division, prima ligă din Spania, se va relua mai devreme decât era de așteptat, la 8 iunie.

Premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a declarat, sâmbătă, că prima divizie de fotbal, întreruptă de pandemia de coronavirus, se va relua la 8 iunie, astfel că LaLiga va fi al doilea campionat important din Europa care îşi reia meciurile, după Bundesliga. "Spania a făcut ceea ce trebuia să facă, iar acum se deschid noi orizonturi pentru toată lumea. A venit momentul să vă reluaţi multe dintre activităţile voastre zilnice. La Liga va reveni începând din 8 iunie", a declarat Sanchez.

Anunţul premierului este mai optimist decât aşteptările conducătorilor forurilor fotbalistice spaniole, care plănuiau reluarea campionatului la 12 sau 13 iunie. Primul meci va fi chiar derby-ul FC Sevilla - Betis Sevilla.

Din campionatul Spaniei mai sunt de disputat 11 etape, întrecerea fiind reîncepută de la runda cu numărul 28. Fiecare echipă va juca un meci la 72 de ore, iar competiţia s-ar încheia în acest fel la mijlocul lunii iulie.

Jucătorii echipelor spaniole şi-au reluat antrenamentele din 8 mai, individual, iar de luni ei au putut să se pregătească în grupuri de până la zece fotbalişti.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1