Calificare da, valoare ba. Becali şi-a "mitraliat" echipa!

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Doar inspiraţia de ultim moment a francezului Gnohere a făcut ca FCSB să nu părăsească Liga Europa încă de la mijlocul lunii august. Lipsa de valoare a jucătorilor lui Dică a fost însă vizibilă pentru toată lumea, inclusiv pentru patronul Becali.

„Bufa-bufa”, gol Gnohere. Aceasta a fost schema după care echipa antrenată de Nicolae Dică a reuşit s-o depăşească pe Hajduk Split şi să se califice în play-off-ul Ligii Europa, ultimul tur preliminar înainte de grupe. „Păi am jucat ceva? Nimic n-am jucat, nu suntem o echipă de cupele europene. Poate ne calificăm, că ne iubeşte Dumnezeu, dar nu suntem echipă de Europa. Dacă nu ţii de minge şi o dai bufa-bufa, nu eşti formaţie mare”, a precizat la cald finanţatorul roş-albaştrilor. „În momentul în care dai un gol cu o echipă ca asta, atunci trebuie să mai dai unul. Dar noi nu avem echipă de bărbaţi adevăraţi. Aşa sunt ei născuţi, ce să le fac? Să le dau bărbăţia mea. Ce pot să-i fac eu lui Tănase dacă el nu poate să joace sub presiune?”, a completat Gigi Becali. „Eu nu mă dezic de Man, Coman, Moruţan sau Nedelcu. Cred în ei, dar peste câţiva ani, azi n-avem valoare”, a insistat patronul FCSB.

Evident, singurul jucător care a scăpat de tirada lui Becali a fost francezul Harlem Gnohere, autorul golului decisiv din prelungirile meciului de joi seară. „Pentru treaba asta, el nu va mai fi vândut vreodată de la Steaua. Va avea şi mărire de salariu, dar cu clauză. I-am transmis că îi dau 10.000 de euro pentru fiecare kilogram în minus. Dacă se îngraşă, trebuie el să-mi dea mie, îi iau banii înapoi”, a declarat Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net