Câinele lui Emiliano Sala îl așteaptă la ușă de când a dispărut! Imagine emoționantă

caine_emiliano_sala_hp.jpg

Câinele lui Emiliano Sala încă îl așteaptă să se întoarcă
Foto: Facebook

Sora lui Emiliano Sala a publicat o imagine emoționantă cu animalul de companie al starului argentinian. În fotografie, se vede cum cățelul îl așteaptă în ușă pe regretatul fotbalist.

Luni (4 februarie), a fost descoperit un cadavru în rămășițele avionului în care se aflau pilotul David Ibbotson și fotbalistul Emiliano Sala. Încă nu s-a confirmat identitatea acestuia. 

Sora argentinianului. Romina, a postat o fotografie pe rețelele de socializare, care i-a emoționat pe fanii starului. Câinele lui Emiliano Sala, Nala, îl așteaptă în ușă pe stăpânul său încă din ziua dispariției acestuia.

„Și Nala te așteaptă să vii”, a scris Romina în dreptul imaginii. 

caine_emiliano_sala.jpg

Foto: Facebook

Avionul în care se afla Emiliano Sala a dispărut de pe radare pe 21 ianuarie

Aeronava de tip Piper Malibu a dispărut de pe radare pe 21 ianuarie, în dreptul Canalului Mânecii. Emiliano Sala se întorcea de la Cardiff, pentru a se alătura echipei unde a fost transferat. Înainte de asta, fotbalistul a făcut o scurtă vizită la Nantes, pentru a-și lua la revedere de la foștii lui colegi, unde a călătorit cu același avion privat.

„În mod tragic, din înregistrările video pe care le-am făcut cu aparatele pe fundul mării reiese că în epavă este și un cadavru. Investigatorii pun la cale următorii pași pentru recuperarea cadavrului și se consultă cu familiile pilotului și ale pasagerului, dar și cu poliția”, a declarat un reprezentant al echipei de investigație.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1