Buzele tale, două petale... Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica s-au sărutat în văzul tuturor

Ultima actualizare:

Trupa din Ghencea a mai bifat o performanţă în acest an. De fapt, "militarii" şi-au egalat recordul stabilit acum 25 de ani, în ediţia 1988 - 1989, când au terminat turul fără să cunoască gustul înfrângerii.

Atunci era pe bancă Anghel Iordănescu, acum e Reghe, care totuşi nu s-a putut bucura imediat după fluierul final alături de elevii săi. La faza premergătoare golului

Astrei, tehnicianul a solicitat un fault, dar nu a fost luat în seamă. Giurgiuvenii au condus pe tabelă, iar el s-a dezlănţuit. Şi-a aruncat legitimaţia de la gât şi a vrut să părăsească banca, fiind calmat cu greu de Meme. Însă, "fluieraşul" nu a fost de acord cu derapajul stelistului şi l-a trimis în tribune, antrenorul conformându-se după ce a protestat şi tras câteva înjurături. Astfel, mai bine de o repriză tehnicianul a stat în sectorul rezervat fanilor roş-albaştriilor.

Cei doi s-au apropiat tandru unul de altul

Însă, scena incredibilă acum intervine: Meme a fugit spre tribuna respectivă, Reghe a venit şi el lângă teren şi printre zăbrelele gardului ce-i despărţea, au închis ochii şi s-au sărutat pe gură. Camerele tv chiar au surprins şi un "Frăţiorul meu, te iubesc!". După egalul de la final, a urmat hora bucuriei în vestiar şi drumul spre casă.

Cu ochii închişi, s-au lăsat purtaţi de val

Dacă tot a venit vacanţa, oficialii, cei din staff-ul tehnic şi cel medical, dar şi rude ale lui Gigi Becali au petrecut într-un club bucureştean, însă jucătorii au lipsit. Şi aici, Meme şi Reghe, alături de soţia sa Anamaria şi copii, şi-au demonstrat puternica relaţie de prietenie, iar succesele din acest an au fost stropite cu şampanie din belşug. Abia după ora patru şi jumătate, "familia" roş-albastră a plecat spre case, iar formula se va reuni peste două săptămâni când se reia pregătirea.

Arbitrul Istvan Kovacs a fost criticat de oficialii roş-albaştrii pentru prestaţia sa din partida de la Giurgiu. "A arbitrat tendenţios. A măturat cu noi şi voi face un colaj cu fazele în care am fost dezavantajaţi. Piovaccari a fost lovit sălbatic cu cotul în figură de Yahaya, are nasul spart. Nu s-a dat nimic. Depunem memoriu, el a făcut tot ce a putut pentru ca echipa noastră să nu câştige", s-a plâns Meme Stoica. 

Elevii lui Reghecampf nu au cunoscut în acest sezon gustul înfrângerii în partidele din campionat. Ei au disputat 17 meciuri, iar bilanţul este excelent: 11 victorii şi două remize. Interesant este că prin aceste rezultate, roş-albaştrii şi-au egalat propriul record, echipa "militarilor" din ediţia 1988 - 1989 reuşind să nu cunoască eşecul în competiţia internă (bilanţ: 31 victorii, 3 remize).

Trupa de atunci, formată din jucători ca Dan Petrescu, Hagi, Ilie Dumitrescu, Lăcătuş sau Piţurcă şi condusă de Iordănescu, s-a declarat învinsă abia în finala Cupei Campionilor, contra celor de la AC Milan, 0-4. În sezonul 1991 - 1992 şi rivalii de la Dinamo au reuşit să nu cunoască eşecul pe tot parcursul ediţiei şi au devenit campioni, bilanţ: 21 de victorii şi 13 remize.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net