Burleanu: „Riscăm să pierdem organizarea Euro 2020”

razvan burleanu

razvan burleanu
Răzvan Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că România riscă să nu mai poată organiza meciuri la Campionatul European din 2020 din cauza nefolosirii Arenei Naţionale. Cel mai mare stadion din ţară e închis din cauza lipsei avizului de la pompieri în caz de incendiu.

"Acest stadion a fost proiectat şi are capacitatea în acest moment ca-n cazul unei calamităţi naturale să găzduiască aproape 20.000 de persoane. Dacă un asemenea spaţiu nu-ţi poate conferi suficientă siguranţă pentru organizarea unui meci, atunci mi se pare că suntem într-o direcţie greşită.

Prin această criza extrem de lungită de primarul Capitalei riscăm să pierdem inclusiv organizarea Euro 2020. Dacă nu vom avea măsuri rapide din partea Primăriei Capitalei, vom accentua acest demers. Ne gândim în momentul de faţă să solicităm prejudicii financiare şi de imagine Primăriei Capitalei pentru că vorbim de 2020", a spus Răzvan Burleanu pentru Dolce Sport. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Arena Națională

    Arena Naţională nu a putut găzdui niciun eveneniment din cauza lipsei avizului ISU în cazul unui incendiu, membrana acoperişului retractabil nefiind omologată. Acum, s-a găsit o soluţie de compromis: Primăria Bucureşti şi FRF vor putea folosi arena, dar pe propria răspundere.

  • gino iorgulescu

    Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, vrea cu orice preţ ca Arena Naţională să-şi deschidă porţile, mai ales că-n curând va avea loc şi amicalul naţionalei cu Spania.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1