Burchel, antrenorul ciudăţel!

Ultima actualizare:

De atunci, omul Burchel s-a schimbat radical. Apropiaţii antrenorului au povestit că şocul a fost atât de mare încât acesta nu a mai fost capabil să comunice cu cei din jur.

S-a închis în sine şi, ani la rând, i-a fost greu să socializeze. În timp, a mai lăsat garda jos, însă nu şi-a revenit total. Cei care lucrează cu el îl caracterizează ca fiind, uneori, un tip ciudat, fixist şi destul de retras.

Burchel şi-a modificat radical stilul de viaţă: ţine post negru vinerea şi în apropierea sărbătorilor mari şi e vegetarian de peste 10 ani. Chiar a încercat la un moment dat să reducă consumul de carne din meniul jucătorilor, însă a fost convins că acest lucru le-ar face rău fotbaliştilor care au nevoie de hrană serioasă.

Şi faţă de puştii pe care i-a pregătit sau îi pregăteşte a avut, de-a lungul timpul, atitudini ciudate. Dincolo de micile conflicte cu jucătorii, unele inerente în cadrul unei echipe, Burchel a vrut să se impună la lot ca un selecţioner foarte sever. Tocmai de aceea, acum doi ani a stabilit un anumit cod de penalizări, asemenea celui rutier.

Înjurătura îi costa pe fotbalişti 3 puncte, cearta între ei, 5 puncte, întârzierea la activităţile echipei, 5 puncte.

Cel care "strângea" 39 de puncte era trimis acasă. Burchel nu-i lasă pe fotbalişti nici cu telefoane mobile. Până acum un an, juniorii erau obligaţi să predea telefoanele când intrau în cantonament. Acum le ia mobilele doar cu câteva zile înainte de meciuri. Le returnează a doua zi după meci, pentru maximum o oră, dacă e cazul unei perioade cu mai multe partide.

Naşul l-a pus la zid

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, l-a criticat destul de dur pe Burchel, după ultimul meci al tricolorilor. „Nu avem antrenori profesionişti. Metodele astea cu team-building, căţărări şi canotaj nu dau roade. Regret că nu l-am convins pe Săndoi să preia în iarnă lotul", a afirmat Naşul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net