Budescu, tupeu la adresa selecţionerului: "Cine eşti, bă, şi ce vrei de la mine?"

constantin budescu

constantin budescu
Constantin Budescu

Selecţionerul "tricolorilor" a povestit un episod ce l-a avut în prim plan pe Constantin Budescu, atacantul Astrei despre care s-a spus că Anghel Iordănescu nu dorea să-l convoace pentru meciurile din preliminariile Campionatului European 2016.

“Dacă l-am chemat înseamnă că are calităţi, îmi place jocul său, dar nu înţeleg atitudinea sa. Am vorbit în iarnă cu Dani Coman, conducătorul Astrei, şi mi-a promis că-l va schimba. Am vorbit şi eu cu el atunci după care la câtva timp l-am sunat să-i urez La mulţi ani! M-a luat tare: <<Cine eşti, bă, şi ce vrei de la mine?!>>…să zicem că nu ştia cu cine vorbeşte, i-am spus doar că-l aştept să joace fotbal”, a povestit selecţionerul.

"N-a fost niciun fel de presiune. S-a făcut prea mare tam-tam pe marginea acestui subiect. Oricum, e bine că am ajuns aici și sper să obținem rezultatele pe care ni le dorim. Am vorbit și cu Dani Coman și cu domnul Iordănescu în cantonament. Încerc să mă schimb cât pot mai mult, să joc cât mai bine", a spus şi Constantin Budescu.

Loading...
 
 

Citește și

  • denis alibec

    Selecţionerul Anghel Iordănescu l-a convocat în premieră pe Denis Alibec, jucătorul Astrei, pentru "dubla" cu Ungaria şi Grecia, dar l-a pus la zid pentru prestaţia sa din etapa recent încheiată în Liga I.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1