Bud l-a scuipat pe Surdu

Ultima actualizare:

    Surdu şi Bud au fost  campioni în Moldova
Surdu şi Bud au fost campioni în Moldova

Cristi Bud şi Romeo Surdu se urăsc de moarte. Primul a acuzat că a fost “lucrat” şi dat afară de la echipa din Republica Moldova de către rival, iar acesta l-a dat în judecată.

Trupa din Târgu Mureş s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins pe CFR, 1-1, 5-4 după loviturile de departajare. Jocul însă a atras atenţia într-un mod neplăcut. Pe teren, ca adversari s-au aflat Bud şi Surdu.

Duelurile dintre ei au fost dure, iar în minutul 66 după ce Romeo l-a bruscat uşor, “vârful” ardelenilor l-a scuipat pe la spate. Arbitrul nu a văzut faza şi nu l-a sancţionat, deşi conform regulamentului fotbalistul ar fi meritat să fie eliminat şi suspendat mai multe etape. Gestul huliganic e de fapt o continuare a unui vechi “război”.

Au fost colegi la Milsami Orhei, iar în iarnă Bud a dezvăluit: “Se lăuda că el a câştigat campionatul, că el l-a pus pe preşedintele clubului, primar la Orhei. Nu ştiu ce a avut cu mine, poate s-a temut pentru postul lui. L-a lucrat şi pe Tavi Abrudan, l-a lucrat şi pe antrenorul care a plecat… Ne chema în oraş şi apoi le spunea antrenorilor că eu cu Tavi mergem prin cluburi şi petrecem…Nu vorbeam deloc cu Surdu, abia ne salutam. E singura persoană din viaţa mea pe care nu o suport”.

Momentul în care  Bud l-a scuipat
Momentul în care Bud l-a scuipat

Ieri a explicat. “Nu am vrut să-l scuip, că sigur l-aş fi nimerit“.  Cel acuzat a pornit un proces împotriva lui Bud, motivând că i s-a stricat imaginea. Cert e că el a jucat până în această vară la Milsami după care a semnat cu ASA, în timp ce Bud a rezistat la trupa din Republica Moldova doar până în noiembrie 2015, deşi era om de bază şi chiar golgheter. Oricum, ambii au avut o contribuţie majoră în câştigarea primului titlu de campioană a formaţiei din Orhei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net