Bonetti la Supercupă, familia la bălăceală

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Antrenorul italian Dario Bonetti a obţinut sâmbătă seara victoria în faţa celor de la CFR, 4-2, după penalty-uri, şi a adus, după o pauză de şapte ani, o nouă Supercupă în vitrina „câinilor". Conducătorii l-au lăudat, la fel şi fanii pe reţelele de socializare, iar familia a ţinut să-i fie aproape, dar de la distanţă.

Consoarta italianului, Anna Maria de Mattei (avocată, 47 de ani) şi gemenii Matteo (11 ani) şi Benedetta (14 ani) se află în staţiunea Porto Cervo, din Sardinia, acolo unde familia Bonetti deţine o casă de vacanţă. După Supercupă au discutat cu Dario, l-au felicitat şi au postat pe Facebook mai multe fotografii de la malul mării Mediterane. Antrenorul roş-albilor a fost impresionat şi chiar a comentat asupra unora dintre poze în care apăreau copiii săi.

Gemenii lui Bonetti s-au bălăcit cu câteva ore înainte de finala tatălui lor

simeon stalpnicul png

Dacă fiica sa, Benedetta, l-a vizitat atunci când era în cantonamentul din Austria, în schimb tehnicianul nu s-a mai văzut de o bună perioadă cu fiul său, Matteo, şi Anna Maria.

Dario a petrecut o scurtă perioadă alături de familie în această vară, având un program extrem de încărcat, iar ceilalţi membrii au fost nevoiţi să petreacă fără el. Până să revină acasă, în Italia, ei au fost şi într-un sejur în America, unde au văzut New York-ul şi au ajuns până la Cascada Niagara.

Susţinut de Cristi Borcea

Tehnicianul dinamovist a reuşit, în doar două luni, să-şi schimbe radical poziţia în ochii oficialilor din Ştefan cel Mare.

Dacă după meciul pierdut în campionat cu CFR el a fost la un pas de a fi demis de la cîrma formaţiei, acum este considerat un adevărat salvator al echipei. În acest răstimp a cucerit două trofee – Cupa româniei şi Supercupa – iar stilul de joc al „câinilor” e pe placul lui Cristi Borcea .

„Sunt bucuros pentru joc.Antrenorii, jucătorii merită felicitări pentru joc. Dinamo de mult timp nu a mai jucat un fotbal aşa, de calitate. Dinamo are un lot, după părerea mea, competitiv. Noi am crezut mereu în Bonetti, pentru asta l-am adus. Nu s-a pus niciodată problema să plece de la Dinamo”, a declarat Borcea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net