«Bonetti l-a închis la mantinelă pe Giovani»

Ultima actualizare:

    Bonetti este iubit de fani,  dar rezultatele din ultima  perioadă nu sunt deloc  pe măsura aşteptărilor
Bonetti este iubit de fani, dar rezultatele din ultima perioadă nu sunt deloc pe măsura aşteptărilor

Roş-albii sunt iar în conflict. Acţionarii se ceartă între ei, prestaţia „câinilor” e modestă, iar fanii şi-au pierdut răbdarea. În acest peisaj, un personaj e intangibil şi, după mulţi ani, la Dinamo e pe placul tuturor: Bonetti.

Cum a ajuns italianul să fie apreciat? Şefii îl plac pentru că a adus trofee după mulţi ani, Cupa şi Supercupa, e ieftin, şi e iubit de galerie, fapt nemaîntâlnit în ultimul timp.

Iar ultraşii sunt de partea lui orice ar fi pentru că în primul mandat i-a desfiinţat public pe foştii acţionari Borcea şi Turcu, acum a îmbunătăţit palmaresul şi, cel mai important, nu acceptă influenţa fraţilor Becali, descrişi pe toate siteurile şi forumurile roş-albilor, ca fiind „cancerul lui Dinamo".

„Ne place de Bonetti pentru că e cel care-l închide la mantinelă pe Giovani, acest don Giovani care e una dintre căpuşele care a compromis procesele de privatizare a clubului Dinamo.

Dacă cineva va face un roman despre acţiunile lui Giovani de după Revoluţie, are mult de scris", a fost ideea publică a fanilor, transmisă la Sport Total FM, prin vocea unuia dintre lideri, Mihnea Ionescu.

Apoi, a continuat: „Nu îl considerăm pe Bonetti un antrenor decisiv pentru ideea renaşterii echipei Dinamo, dar avem nevoie de antrenori străini, pentru că cei autohtoni sunt manevraţi după bunul plac al clanului Becali.

Noi am propus de-a lungul timpului antrenori şi am fost luaţi în râs, deci îl susţinem pe acesta".

Cum s-a ajuns ca Dinamo să stea la mâna impresarilor, explică tot liderii galeriei: „Se încearcă delimitarea de Giovani Becali, dar fiecare îl are la mână pe celălalt, Badea îl are la mână pe Giovani, Giovani pe Borcea, Turcu şi aşa mai departe".

Dinamo te trimite la SPA

Dacă îţi cumperi bilet online la meciul Dinamo-CFR Cluj de pe site-ul www.biletedinamo.ro în perioada 24.08-12.09.2012 poţi câştiga unul dintre cele 30 de vouchere care oferă acces gratuit pentru două persoane la Body Art Wellness Club, din incinta Rin Grand Hotel Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net