Blestemul lui Chivu continuă!

Ultima actualizare:

    “Vreau ca jucătorii mei să revină pe teren la 101 la sută din capacitate pentru că trebuie să se simtă în siguranţă”  Andrea Stramaccioni,  antrenor Inter
“Vreau ca jucătorii mei să revină pe teren la 101 la sută din capacitate pentru că trebuie să se simtă în siguranţă” Andrea Stramaccioni, antrenor Inter

Ieşit din planurile antrenorului Inter pentru finalul acestui an, Cristi Chivu se poate gândi încă de pe-acum la Sărbătorile de iarnă.

Pentru Chivu, sezonul 2012-2013 a însemnat un singur meci oficial, cel cu Hajduk Split în preliminariile Europa League, la începutul lunii august. Accidentat în partida respectivă la unul dintre degetele piciorului drept, fostul căpitan al naţionalei României a fost supus unor operaţii succesive care şi-au pus amprenta pe randamentul său fizic. Astfel, revenit săptămâna trecută la antrenamente alături de ceilalţi coechipieri, Chivu spera să prindă câteva meciuri ale lui Inter în decembrie.

Din păcate, recuperarea românului decurge destul de greu, medicii echipei italiene anunţându-l că se va putea antrena la capacitate maximă abia în preajma Sărbătorilor de iarnă. „Chivu şi Stankovic s-ar putea întoarce printre convocaţii lui Stramaccioni abia la începutul anului viitor", a scris ieri "Gazzetta dello Sport", principalul cotidian sportiv din Cizmă.

Într-un an afectat de accidentări şi de incertitudinea privind viitorul său la Inter, Chivu a stat mai mult pe bară. În total, statistica spune că fundaşul milanezilor a fost în vederile antrenorului la 18 meciuri, dar în numai 10 întâlniri a avut ocazia să intre efectiv în focul luptei. Cum n-a fost integralist în toate cele 10 partide, Chivu a aculumat începând cu luna ianuarie doar 714 minute jucate, adică 42.840 de secunde.

În schimb, fundaşul român a câştigat în această perioadă, din salariu, aproximativ 2,8 milioane de euro.

Cifrele Românului

714 minute a jucat Chivu în întreg anul calendaristic 2012, el fiind în rest mai mult accidentat!

2,8 milioane de euro este salariul pe care îl câştigă anual la Inter fundaşul român

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net