Blatter a transmis condoleanţe familiei lui Nae Manea

sepp blatter.jpg

sepp blatter
Sepp Blatter, preşedintele FIFA
Citeste tot despre: 

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, a adresat condoleanţe după decesul fostului jucător şi antrenor al Rapidului, Nicolae Manea, printr-o scrisoare trimisă şefului Federaţiei Române de Fotbal, Răvan Burleanu, informează site-ul oficial al FRF.

"Am primit cu mare tristeţe vestea dispariţiei fostului jucător internaţional şi antrenor Nicolae Manea. Permiteţi-mi, în numele FIFA şi al meu personal, să vă adresez dumneavoastră şi Federaţiei Române de Fotbal sincere condoleanţe. Vă rog să-i asiguraţi pe membrii familiei lui Nicolae Manea şi pe toţi cei apropiaţi lui de toată simpatia şi susţinerea mea în aceste momente pline de durere", se arată în scrisoarea semnată de Blatter, potrivit Mediafax.

Nicolae Manea a încetat din viaţă, la 14 decembrie, la vârsta de 60 de ani, după ce în luna septembrie fusese diagnosticat cu cancer la ficat.

Născut la 11 martie 1954, Manea şi-a început cariera la Rapid, formaţie pentru care a evoluat 13 ani. De altfel, ca jucător a activat doar la alte două echipe, la Steaua pentru o scurtă perioadă de timp şi la Gloria Bistriţa în finalul carierei.

Ca antrenor a condus formaţiile Drobeta-Turnu Severin, Unirea Dej, FC Bihor Oradea, Rapid, Ceahlăul Piatra Neamţ, reprezentativa U21 a Romaniei, FC Braşov, Gloria Bistriţa şi Corona Braşov.

Până în luna septembrie a acestui an, Nicolae Manea a ocupat funcţia de preşedinte al FC Rapid.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1