Bilete la Italia – România! Donaţii către victimele din Colectiv!

Ultima actualizare:

    Echipa naţională putea avea parte de o seară de coşmar la Bologna, dar autorităţile au riscat şi au catalogat ameninţările drept alarme falsefoto: Click
Echipa naţională putea avea parte de o seară de coşmar la Bologna, dar autorităţile au riscat şi au catalogat ameninţările drept alarme falsefoto: Click

S-au pus în vânzare tichetele la amicalul Italia - România. O parte din încasări va fi oferită victimelor din clubul Colectiv.

Biletele pentru meciul de la data de 17 noiembrie, ce se va desfăşura la Bologna, pe stadionul Renato Dall'Ara, de la ora 21:45 (ora României), au preţuri între 14 şi 40 de euro, fiind puse la dispoziţie în reţeaua TicketOne şi online.

Există şi două categorii de tichete reduse, 3,5 euro pentru copiii sub 12 ani şi 10 euro pentru tineri până la 18 ani, femei şi persoane peste 65 de ani, acestea putând fi luate de la adresa http://vivoazzurro.it/.

Fanii români din Italia vor sta în sectorul Curva San Luca, la peluză, acolo unde biletul e 14 euro, şi tot acolo vor fi amplaţi şi suporterii veniţi din România sau alte ţări.

O parte din încasări va fi donată victimelor din clubul Colectiv, aşa cum a anunţat grupul "Fratellanza Italo Romena".

"Din păcate viaţa acestor tineri nu va putea fi înapoiată celor dragi. Dar şi această întâmplare tragică poate fi la originea unui gest pozitiv. Ar fi de dorit ca echipele naţionale să doneze o parte din sumele încasate la acest meci într-un fond destinat burselor de studiu în memoria celor dispăruţi. Apelul este adresat responsabililor celor două naţionale de fotbal şi întregii comunităţi româneşti din Italia, pentru un gest de adevărată solidaritate", se arată în mesaj.

"E un mod concret de a dovedi, chiar şi la durere, prietenia dintre Italia şi România, între naţiunile noastre, între popoarele noastre, între comunităţile noastre, care trebuie să se simtă unite chiar şi în momente mai puţine fericite şi prin intermediul unor evenimente sportive să încerce să construiască împreună unitatea şi spiritul spre care trebuie să tindem", se mai spune pe pagina de facebook a grupului respectiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net