Benteke a marcat după 7 secunde! E cel mai rapid gol din istoria preliminariilor CM

14600549_1310145449029746_1046375748_o.jpg

Belgianul a stabilit aseară, cu Gibraltar, un record care nu va fi doborât prea curând
FOTO: Getty Images

Belgia a jucat aseară cu Gibraltar la Faro, în Portugalia, iar meciul a fost atât de uşor pe cât părea dinainte pentru oaspeţi. Trupa lui Roberto Martinez a câştigat cu 6-0 şi a bifat un record istoric.

Christian Benteke, vârful lui Crystal Palace, a înscris după doar 7 secunde cel mai rapid gol din istoria preliminariilor de Campionat Mondial. Deşi nu Belgia a avut lovitura de start, ci Gibraltar, oamenii lui Martinez au avut timp să recupereze, să ajungă în careul advers şi să înscrie într-un timp record. Benteke a marcat de o triplă în acest joc, ultima reuşită fiind cu călcâiul. Celalate trei goluri au purtat marca lui Witsel, Mertens şi Hazard. Belgia e lider în grupa H, cu 9 puncte din nouă posibile şi cu golaveraj 13-0. Grecia e pe 2, tot cu 9 puncte, dar cu golaveraj mai mic, iar Bosnia e pe trei, cu 6 puncte.

Vezi AICI golul marcat de Benteke după 7 secunde, iar AICI pe cel cu călcâiul!

Loading...
 
 

Citește și

  • bucurie fotbal romania armenia

    Tricolorii sunt entuziasmaţi după victoria din Armenia, dar azi urmează un meci de alt calibru în stepa kazahă. La Astana ninge de ieri, organizatorii au tras acoeprişul pentru a proteja problematicul gazon sintetic şi totul e pregătit pentru meciul de la ora 19:00.

  • Nordicii nu au mai pierdut un joc pe teren propriu de la data de 11 octombrie 2015, când au fost detronaţi de francezi, 0-1, într-un amical. Danemarca părea favorita grupei noastre în preliminariile CM 2018, dar după două etape „tricolorii” domină, în timp ce elevii lui Aage Hareide sunt la mijlocul clasamentului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1