Becali știe de ce a ratat Viitorul prezența în Play-Off

gigi-becali_rps8516.jpg

Gigi Becali
Gigi Becali
Foto: Sport Pictures
Citeste tot despre: 

Patron al FCSB, Gigi Becali, admite că formaţia rivală CFR Cluj este o echipă puternică, dar spună că a avut noroc în meciul cu CS Universitatea Craiova, câștigat cu 2-0. Totodată, acesta spune că Viitorul a ratat calificarea în Play-Off fiindcă Gică Hagi a lipsit de la pregătirea echipei, săptămâna trecută, când a mers să-l vadă pe Ianis în Europa League...

Becali a recunoscut faptul că CFR Cluj e greu de ajuns: "Poţi să recuperezi dacă eşti echipă, dacă ai valoare. Numai că sunt prea puternici, CFR-ul, ca să recuperezi. Patru puncte nu-s multe. Baţi CFR şi rămâi la un punct. Problema e că sunt mult mai puternici. Aseară (n.r. - duminică seara), mi s-a părut un CFR norocos, pentru că ăia bară, două bare. Ăştia au primit un cadou, că golul ăla în minutul 9 e cadou şi s-a scris istoria meciului. Poate nu o să-i ţină norocul toată viaţa. Poate intră în ghinioane şi ei, nu?”, a spus finanțatorul.
Patronul FCSB s-a referit și la Cristi Manea, fotbalist plecat iarna aceasta la CFR Cluj: ”Să fie sănătos! De aia e fotbalist ca să reuşească o fază. Fiecare îşi face meseria lui şi fiecare ia hotărâri cum crede el. Noi aşa am crezut, l-am lăsat liber şi a avut băiatul noroc. Ce, vreau răul omului? Să fie sănătos! Am nişte principii ale mele şi le fac aşa cum vreau eu până la moartea mea. Principiile mele zic <stăpânul face el tot ce vrea el>. Astea-s principiile mele. Şi stăpânul dacă are un angajat căruia îi dă salariul trebuie să facă aşa. Dacă nu face aşa, îl dă afară. Când mă mai supăr, mă mai bag (n.r. - la echipă, la schimbări). Oamenii ştiu că am mentalitatea şi principiile că stăpânul trebuie să scoată calul din noroi. Dacă calul se împotmoleşte numai stăpânul poate să-l scoată. Atât pot să fac eu. Să nu intru în faliment, să nu mă duc în Play-Out. De ce să merg eu în Play-Out ca Dinamo. De ce să intru în faliment ca Vaslui, Rapidul sau ca toate celelalte. Şi chiar ca CFR, care a fost în insolvenţă. Fac aşa cum ştiu ca să nu intru în faliment, să nu mă duc în play-out", a declarat Becali, la ProX.
Becali consieră FC Viitorul a pierdut Play-Off-ul din cauza faptului că Gheorghe Hagi a lipsit de la pregătiri săptămâna trecută, pentru a asista la un meci al fiului său, Ianis, cu Glasgow Rangers în Liga Europa. "Dacă Gică stătea şi nu pleca la Ianis, Gică era acum în play off. Dar vezi? Dragostea de copil mai mult a durut. Orice factor psihologic depinde. Dacă la pauză era 1-0 sau 2-0 pentru Viitorul, le cădeau plumbii celor de la Astra. Chestia psihologică era la pauză şi cu ăia, şi cu ăia. Astra avea mai multă teamă (n.r. - şi nu mai revenea de la 0-2)".

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1