Becali: "Nu vreau să mă cert cu Rădoi! I-am zis la modul frumos că a luat-o pe mirişte!"

gigi becali

gigi becali
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europa
foto: Click!
Citeste tot despre: 

Gigi Becali şi finul său Mirel Rădoi se contrează de la distanţă. Fostul antrenor al Stelei susţine că naşul său nu l-a respectat, iar acesta l-a numit frustrat.

"Eu, lui Mirel Rădoi, nu-i răspund. Nu-i răspund pentru că are o frustrare pe care o înțeleg și nu o înțeleg. O înțeleg pentru că este ambițios și pentru că n-a reușit la Steaua și din cauza asta d-aia vorbește aiurea.

Dar, eu pe Mirel nu vreau să-l pierd! Îl consider tot al meu, chiar dacă mai atacă el și vorbește gura fără el, eu tot din familie îl consider. Nu pot să mă cert cu Mirel, n-am cum să mă cert cu Mirel! Bate câmpii, vorbește aiurea și nu înțeleg ce vrea, nu l-am deranjat niciodată”, a spus Becali la Digi Sport.

Apoi, a continuat: "Am spus-o la modul frumos, că a luat-o pe miriște. Nu vreau să mă cert cu el, nu vreau să-l pierd din familie. Este al meu, finul meu și nu vreau să-l pierd pe Mirel pentru așa ceva. Eu vreau să-l păstrez pe Mirel, băiatul frumos, băiatul bun. Că acum, are el niște ambiții...

La mine nu există scalvi, ci contracte pe care trebuie să le respecți. Eu nu cer niciodată nimic din ce nu e în contract. Eu am spus adevărul, pentru că trebuie să se știe ce se întâmplă la Steaua. Dreptatea, adevărul, curățenia, asta trebuie să fie la Steaua. Nu este așa? Trebuie să afle toată lumea! Ca să vă învățați minte".

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Loading...

Citește și

  • Gigi Becali a reuşit să intre în conflict inclusiv cu finul Mirel Rădoi, în ciuda faptului că relaţia dintre cei doi părea la un moment dat indestructibilă.

  • Steaua a făcut egal şi la Mediaş, scor 1-1, şi va intra în play-off gâfâind. Patronul a tot sperat că echipa va prinde ritm şi va arăta tot mai bine, dar se întâmplă exact pe dos, iar Becali e disperat. A ieşit la atac şi nimeni n-a scăpat de bici. Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica au ieşit cei mai şifonaţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1