Becali: “Nu putem pierde titlul!”

Ultima actualizare:

    FCSB a ratat incredibil victoria cu Botoşani, dar deşi era negru de supărare, patronul nu crede că va rata locul 1Foto: Click!
FCSB a ratat incredibil victoria cu Botoşani, dar deşi era negru de supărare, patronul nu crede că va rata locul 1Foto: Click!

Vicecampioana a înregistrat două eşecuri amare în doar patru zile. După eliminarea din Liga Europa, suferită joi în faţa austriecilor de la Rapid Viena, a venit duminică un egal în Liga 1, 2-2 cu Botoşani, după ce roş-albaştrii au condus cu 2-0 din minutul 21.

Dică şi compania au plecat în trombă în partida de la Voluntari, încercând parcă să se răzbune pentru frustrarea din Liga Europa. Aceştia n-au ţinut însă ritmul şi imediat cum au lăsat-o mai moale moldovenii au atacat şi au produs surpriza. Au plecat cu un punct nesperat din această deplasare grea, iar finalul partidei a fost sinonim cu startul rafalelor de tun ale lui Gigi Becali. Acesta şi-a criticat jucătorii şi a spus că nu are o echipă de nivel înalt. ”Botoșani este o echipă puternică, solidă, care pune probleme. Iar noi nu suntem deloc o echipă mare. O echipă mare, la 2-0, plimba mingea până când adversarii își scuipau ficații. N-am nicio problemă, pentru că nu cred că-mi poate lua cineva campionatul. Dar, când ești egalat la 2-0 acasă, ai deja o problemă de valoare, de noblețe”, a declarat patronul. Din păcate pentru FCSB, modul cum vede Becali rezolvarea problemei nu pare cel corect. El vrea nici mai mult nici mai puţin decât schimbarea căpitanului, moment în care e sigur că echipa va începe să rupă tot. ”Este clar că Tănase nu mai merită banderola. O să văd cui o să i-o dau. M-am gândit la Planic, care a demonstrat că este războinic și la Pintilii, numai că el nu mai vrea să o ia. De ce? Păi, s-a supărat și pe bună dreptate. Eu am greșit atunci. O să am o discuție cu elca să accepte. Eu cred că nu mă va refuza, pentru că o să-i explic de ce am gândit atunci așa”, a declarat Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net