Becali face transferuri pentru Ligă

Ultima actualizare:

    Maghiarul Bole  e considerat unul  dintre cei mai în formă  jucători din Liga 1Foto: Sportpictures.eu
Maghiarul Bole e considerat unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1Foto: Sportpictures.eu

Patronul Stelei negociază întărirea echipei, deşi n-a câştigat încă titlul şi nu are asigurat nimic în cupele europene. Ţintele sale sunt din nou modeste, dar scumpe, aşa cum toate cluburile vând către vicecampioană.

În curtea Stelei e încă leopardul, aşa cum spune un proverb, dar măcar roş-albaştrii au reuşit să vopsească gardul! Victoria cu CFR a calmat spiritele şi deşi mai e mult până departe, toată lumea îşi face planuri pentru Liga Campionilor. Revenirea conjuncturală în fruntea Ligii 1 i-a scăpat de ghilotină pe Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica, dar aceştia au rămas fără pic de autoritate. Nici unul nu mai are curaj să-i propună jucători lui Gigi Becali, care face din nou ce-l taie capul.


    Gigi Becali
Gigi Becali

A fost cucerit de Lukacs Bole, maghiarul în vârstă de 26 de ani de la CSMS Iaşi. Moldovenii nu vor să audă de vreo sumă sub 500.000 de euro, dar dacă îl prind pe Becali în toane bune au şanse s-o obţină. Astfel, după ce s-a fript cu Golubovic, trimis înapoi după şase luni, Steaua e gata să aducă iar non-valoare din play-out. Patronul campioanei nu se opreşte însă aici. E în continuare decis să-l aducă de la Praga pe ivorianul Tiemoko Konate. Mijlocaşul fostei adversare a Stelei din preliminariile Ligii Campionilor e în conflict cu clubul şi cu suporterii, iar aventura sa la Sparta se va încheia la vară. Avantajul acestui transfer este că Becali l-ar lua cu aproximativ 750.000 de euro,  cu 250.000 de euro mai puţin decât oferise anul trecut şi refuzaseră cehii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net