Bayern, în criză?! Bavarezii au fost eliminați din Cupa Germaniei de o formație din liga a doua

kiel-bayern-munchen-gettyimages-1296220283.jpg

Hauke Wahl a marcat pentru Kiel în minutul 90+5 al meciului cu Bayern Munchen
Hauke Wahl a marcat pentru Kiel în minutul 90+5 al meciului cu Bayern Munchen
Foto: Guliver / GettyImages

Întrecută (2-3) de Borussia Monchengladbach în campionat, săptămâna trecută, Bayern Munchen a fost eliminată și din Cupa Germaniei. Bavarezii s-au înclinat (7-6), după loviturile de departajare, în fața lui Holstein Kiel, formație care activează în liga a doua.

Programată în în 16-imile de finală ale Cupei Germaniei, disputa a fost controlată de Bayern, care a condus cu 1-0 și 2-1 prin golurile lui Gnabry (min. 14) şi Sane (min. 47). Aflată pe locul 3 în 2.Bundesliga, Kiel a reacționat, egalând prin Bartels (min. 37) şi Wahl (min. 90+5). Cum rezultatul de egalitate (2-2) s-a menținut până la finalul prelungirilor s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Au transformat Wahl, Arslan, Serra, Lee, Hauptmann şi Bartels (Kiel), Lewandowski, Kimmich, Muller, Alaba şi Costa (Bayern). La a șasea serie, Marc Roca a ratat, în timp ce Fin Bartels a adus calificarea lui Kiel.
Firește că acest nou eșec l-a pus pe gânduri pe antrenorul lui Bayern. "Sunt şocat! Suntem cu toţii foarte dezamăgiţi. Cel mai mult mă deranjează că am fost egalaţi pe finalul meciului. Nu există scuze pentru aşa ceva. Ar trebui să trecem repede peste asta. Ne vom antrena din greu şi privim spre viitor", a spus Hans-Dieter Flick după meci. Tehnicianul a fost completat de veteranul Thomas Muller: "Nu suntem în cea mai bună perioadă a noastră. Această eliminare este o mare dezamăgire, pe care va trebui să o suportăm".

Loading...