Barcelona răspunde atacurilor venite din partea Realului

Ultima actualizare:

"Real Madrid şi FC Barcelona sunt grupări centenare, cu numeroşi suporteri, pasionaţi, însă, dacă limitele sunt depăşite, ne vom afla în situaţia de a rupe relaţiile oficiale, ceea ce nu ne dorim. Real Madrid a depăşit limitele unei rivalităţi necesare, aducând clubului acuzaţii, fără niciun fundament. Rivalitatea va continua şi sezonul viitor, însă nu vom permite să depăşească limitele sportivităţii", a declarat preşedintele clubului catalan, Sandro Rosell, în cadrul unei conferinţe de presă.

Oficialul grupării din Barcelona a făcut referire la "numeroasele provocări" la adresa clubului său fie din partea presei, fie din partea celor de la Real Madrid şi antrenorului Jose Mourinho.

În timpul sezonului, postul de radio Cadena Cope a formulat acuzaţii de dopaj la adresa clubului catalan, apreciind că unii medici ai grupării au "o reputaţie îndoielnică".

Potrivit preşedintelui, aceste acuzaţii la adresa medicilor şi jucătorilor "au fost premeditate şi mizerabile", în momentul în care Barca este "un exemplu de conduită pentru milioane de persoane, şi în special copii".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net