Banii vin azi de la Londra. Ai cote speciale pentru Chelsea - Arsenal, semifinală de Cupa Ligii

Ultima actualizare:

    Chelsea – Arsenal este cel mai aşteptat meci al zilei de către pariori, iar Superbet vă oferă cote speciale la derby-ul din Cupa Ligii Anglieifoto: EPA
Chelsea – Arsenal este cel mai aşteptat meci al zilei de către pariori, iar Superbet vă oferă cote speciale la derby-ul din Cupa Ligii Anglieifoto: EPA

Maratonul fotbalistic din insulă continuă şi la mijlocul acestei săptămâni, iar jucătorii plătiţi cu zeci de milioane de euro par inepuizabili. Chelsea şi Arsenal se află la al şaselea meci în ultimele 18 zile şi dacă Hazard, Sanchez şi compania s-au umplut de bani, de ce să nu pice ceva şi spre noi?

Şocul de pe Stamford Bridge devine, asftel, meciul zilei pentru jucători, dar şi pentru Superbet, care pregăteşte pentru această confruntare cote mărite, transmisiune live pe online, dar şi variante speciale de pariuri, pe maracatori, cornere sau eliminări. Asta pentru că tensiunea care a învăluit tot timpul acest derby trebuie speculată la maximum! Şi conjunctura de moment în care se desfăşoară această partidă avantajează spectacolul. Atât Chelsea, cât şi Arsenal trebuie să şteargă imaginea lăsată weekend-ul trecut în FA Cup, când n-au reuşit să câştige pe terenul unor echipe din liga a doua. Tunarii lui Wenger s-au făcut chiar de râs, fiind eliminaţi după un 2-4 ruşinos cu Nottingham Forest. Trupei lui Conte, egală cu Norwich, i-a rămas o şansă la rejucare, dar e prea puţin pentru pretenţiile acestui club. Astfel, o victorie a gazdelor are la Superbet o cotă de 1,77, în timp ce un succes al lui Arsenal vă poate aduce de 4,5 ori suma investită. Totuşi, dacă la oboseala acumulată în ultimele trei săptămâni adăugăm faptul că se joacă pentru finală, atunci ne putem gândi şi la un meci echilibrat, cu un egal la o cotă de 3,80 demn de luat în seamă. În plus, spre deosebire de FA Cup, în Cupa Ligii se joacă tur - retur, iar ambele echipe pot amâna deznodâmântul pentru manşa a doua, care se va juca pe Emirates peste două săptămâni. Din aceste argumente pot deriva şi alte pariuri aflate sub semnul prudenţei pe care Superbet le premiază gras. PsFX, adică remiză la pauză sau la final, are o cotă peste 2,00, la fel ca şi variantele de pariu NG, (măcar o echipă nu marchează), sau 0-2 goluri în meci.

*Cotele mai pot creşte până la startul jocului. Pentru a profita de pariuri unice pe piaţă la cote mărite intră pe superbet.ro la secţiunea Pariuri Speciale care se afişează în ziua meciului!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net