Banderola alungă «câinii» de la Dinamo

18-sport-7348034-mediafax_foto-octav_ganea.jpg

Steliano Filip are trei oferte de „afară” şi va părăsi pe Dinamo
Foto: Sportpictures.eu

Dinamoviştii au făcut ce au făcut şi au ajuns în acest sezon pe podium, calificaţi fără probleme în play-offul campionatului. Tehnicianul Mircea Rednic a reuşit să ţină echipa departe de scandaluri, însă în interiorul formaţiei sale lucrurile nu au fost deloc liniştite. Rând pe rând, căpitanii din acest sezon au fost puşi pe liber sau forţaţi să plece din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Cu Mircea Rednic pe banca tehnică, Dinamo a mers nesperat de bine până şi pentru cei mai înfocaţi suporteri. ”Câinii” sunt pe locul doi în Liga 1 şi chiar visează la titlu în acest sezon. Nu o declară, dar n-ar avea de ce să nu se gândească atât de departe.

”Puriul” a făcut curăţenie în lot, şi-a oprit jucătorii de care are nevoie şi i-a îndepărtat pe cei care i-au făcut probleme în vestiar sau în afara lui. Întâmplător sau nu, mulţi dintre cei cu care Rednic s-a contrat, în public sau între patru ochi, nu se mai regăsesc acum în lot. La fel de curios este şi faptul că dintre ei, cei mai mulţi au fost liderii echipei, în anumite momente. Aşa s-a întâmplat cu Vali Lazăr, dat afară, deşi era căpitan, Alioşa Vojnovici, purtător al banderolei o perioadă, sau Cosmin Matei, cedat în Grecia.

A venit rândul unui alt ”veteran” să fie pe picior de plecare. Steliano Filip, unul dintre cei mai buni dinamovişti în acest sezon, s-a contrat cu Rednic după ce antrenorul l-a numit pe Anton căpitan, în detrimentul lui, iar acum Steliano va plăti. El este ”forţat” să plece din Şoseaua Ştefan cel Mare, dar, spre norocul lui, ofertele nu au întârziat să apară, astfel că este o chestiune de zile până când internaţionalul de 22 de ani va părăsi pe Dinamo.

 

Loading...