Bălăceală în loc de fotbal la Voluntari

Ultima actualizare:

    Jucătorii de la FCSB s-au aruncat în bălțile de pe terenFOTO: Sportpictures.eu
Jucătorii de la FCSB s-au aruncat în bălțile de pe terenFOTO: Sportpictures.eu

Ploaia torențială căzută sâmbătă a făcut imprcticabil terenul din Voluntari care ar fi trebuit să găzduiască meciul cu FCSB, din etapa a XVIII-a a Ligii 1. Jucătorii însă au profitat la maximum de bălțile care domneau pe teren, reamintindu-și de vremurile copilăriei.

Ieșiți la încălzire, fotbaliștii celor două echipe s-au văzut nevoiți să alerge prin bălți care le-au dezvoltat pofta pentru alunecări. Care, dată fiind starea terenului, deveneau adevărate ”opera de artă”, cu curse lungi de aproape 10 metri. Totul în hogotele de râs ale jucătorilor, care atunci când nu se trânteau în bălți șutau în ele, pentru a-și stropi coechipierii.

Amânată inițial cu o oră, partida va fi reprogramată la o dată care va fi anunțată. Conform regulamentului, meciul ar fi trebuit să aibă loc la 24 de ore distanță, numai că în zilele următoare avem programată etapă intermediară, atât Voluntari, cât și FCSB fiind programate să joace marți. Cel mai probabil, meciul va fi disputat ori peste două săptămâni, ori în luna februarie.

Chiar dacă meciul s-a amânat, tehnicianul celor de la FCSB, Bogdan Vintilă, a programat, în locul lui un antrenament fizic de 30 de minute, sâmbătă seară, chiar pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari. Pentru bucureșteni urmează o deplasare lungă, azi la Iași, acolo vor întâlni mâine echpa gazdă, Politehnica, în etapa a XIX-a a Ligii 1.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net