Au jucat polo, nu fotbal!

Ultima actualizare:

    Jucătorii s-au luptat nu doar între ei,  ci şi cu bălţile  de pe teren (fotografii: Mediafax)
Jucătorii s-au luptat nu doar între ei, ci şi cu bălţile de pe teren (fotografii: Mediafax)

Cine a plătit pentru un bilet la partida dintre Mioveni şi CFR a avut parte de circ, nu de fotbal. Şi asta pentru terenul n-a făcut faţă ploii torenţiale care a căzut până spre sfârşitul primei reprize.

Vremea era cât pe-aci să le dea peste cap planurile celor de la CFR! Ploaia torenţială le-a dat emoţii mari, mai ales că arbitrul Robert Dumitru a decis începerea partidei cu 15 minute întârziere.

Pe terenul plin de bălţi, ceferiştii lui Ioan Andone au "înotat" mai bine şi au reuşit să le dea cinci goluri celor de la Mioveni, păstrându-şi altfel şansele la titlu intacte.

"Am obţinut o victorie categorică, dar a fost o ruşine din punct de vedere al fotbalului, în ce priveşte organizarea. Au existat şi momente hilare din cauza terenului. Acest teren e un vot de blat şi pentru comisiile LPF care au permis să se organizeze meciuri", a spus şeful din Gruia, Iuliu Mureşan.

simeon stalpnicul png

Andone face pe războinicul

Tehnicianul de la CFR nici nu concepe ca elevii săi să nu câştige jocul de mâine, vital în vederea luptei pentru titlu.

"Avem o revanşă de luat cu "U" şi mergem să câştigăm, nu-i nici o problemă că jucăm tot acolo. E clar că am fost dezavantajaţi de programarea acestor etape, dar am avut şi noroc că am câştigat două meciuri în ultimele minute. Ne vom concentra să ne impunem cu Universitatea", a spus Andone, care este la 90 de minute de un nou titlu cu echipa din Gruia.

De partea cealaltă, oficialii de la Universitatea Cluj speră ca stadionul să fie aproape plin la derby-ul de mâine. Aceştia au anunţat că cei care au avut bilete la partida întreruptă în minutul 27 vor intra mâine gratuit şi au pus de ieri în vânzare tichete pentru doritori.

Un bilet la una din cele două peluze costă 5 lei, iar preţurile la tribune sunt între 7,5 şi 15 lei, în funcţie de sector. Un bilet la VIP costă 100 de lei, iar cele mai scumpe sunt tichetele la VVIP (150 de lei).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net