Au făcut semne obscene fanilor

Ultima actualizare:

    Şumudică a cedat  nervos după egalul  cu Viitorul
Şumudică a cedat nervos după egalul cu Viitorul

Dinamo a pierdut la Astra, 1-0, iar Vaslui a făcut egal în deplasare cu nou-promovata Viitorul. Rezultatele nesatisfăcătoare i-au luat minţile tehnicianului "câinilor" Bonetti şi antrenorului moldovenilor, Şumudică. Rezultatul? Ambii s-au răzbunat pe suporteri, cărora le-au "dedicat" gesturi de mahala.

Se ştie că Marius Şumudică e un tip coleric. Antrenorul a avut, de-a lungul carierei, un şir destul de lung de ieşiri în decor. Cum era de aşteptat, Vasluiul nu putea să nu-i apară în "CV-ul" derapajelor comportamentale.

Şi asta a dovedit-o la meciul cu Viitorul, partidă care a început duminică noaptea şi s-a terminat luni, datorită orei de debut (22.45). Supărat că a făcut doar un egal, 2-2, antrenorul moldovenilor şi-a direcţionat nervii spre fani, cărora le-a arătat degetul mijlociu.

Acelaşi gest a fost făcut şi de italianul Bonetti, la finalul jocului pierdut la Astra, 0-1. Suporterii "câinilor" au contestat echipa, dar şi pe tehnician, nemulţumiţi de rezultatul cu ploieştenii, iar italianul a găsit o metodă mai puţin ortodoxă de a le răspunde, repetând gestul obscen făcut de Şumudică.

simeon stalpnicul png

De altfel, antrenorul echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost aspru "taxat" de Gigi Mulţescu, "omologul" său de pe banca Astrei. "Cu ce ajută acest antrenor la dezvoltarea fotbalului românesc? La meciul ăsta s-a pus doar problema scorului. Vine, ne ia la mişto, e arogant, nu îi este ruşine?! Nici nu merită să-i pomenesc numele. Are şi preparatori fizici şmecheri, nu au habar că atunci când e cald afară faci încălzirea în interior, la umbră", a spus, supărat, Mulţescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net