Atacul fals al lui Edi Iordănescu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Alibec trebuia să fie în lotul României pentru dubla cu Armenia şi Muntenegru şi, pe bună dreptate, toată lumea îl acuză pe neamţ pentru lipsa acestuia. Unii nu sunt însă în măsură să vorbească.

Anghel Iordănescu a fost selecţionerul tricolorilor în perioada de explozie a lui Alibec la Astra. Totuşi, nu l-a plăcut sub nici o formă! Dacă nu avem amnezie, ar trebui să ne aducem uşor aminte de cruciadele pro-Alibec din campania pentru Euro 2016, şi mai apoi pentru folosirea acestuia la turneul final! Iordănescu l-a lăsat însă pe Alibec pe dinafară de nenumărate ori. 


    Alibec e marele absent al echipei
Alibec e marele absent al echipei

Practic,  „Tata Puiu” i-a oferit atacantului un minut, în Insulele Feroe, la ultimul meci din preliminarii, şi 108 minute în cele trei amicale de dinainte de Euro, cu Congo, Ucraina şi Georgia. Apoi, după ce l-au trecut toate transpiraţiile că nu prinde lotul pentru Paris, Iordănescu şi-a făcut milă de Alibec şi l-a folosit pe acesta în ultima jumătate de oră a partidei cu Franţa şi primele 57 de minute din dezastrul cu Albania. Egalul cu Elveţia a fost văzut de Alibec de pe bancă.

Astfel, Edi Iordănescu, cel care a sărit la gâtul lui Daum pentru neconvocarea FCSB-istului, ar trebui să se uite la aceste statistici ale tatălui său şi să lase piatra jos! Nu e el cel mai nimerit s-o arunce!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net