Atacatorul de la Dortmund a fost arestat! Motivul atentatului e incredibil

autocar.jpg

Autocarul Borussiei, afectat de trei explozii
Citeste tot despre: 

Poliţia germană a anunţat arestarea principalului suspect al atacului cu bombe comis săptămâna trecută asupra autocarului echipei de fotbal Borussia Dortmund, aflat în drum spre meciul cu AS Monaco din Liga Campionilor.

”Parchetul Federal a arestat astăzi, 21 aprilie 2017, un cetăţean germano-rus de 28 de ani, Sergej W”, se arată într-un comunicat al autorităţilor germane.

De asemenea, nemţii au aflat motivul care a stat la baza presupusului atentat terorist. Astfel, se pare că bărbatul în cauză n-avea nici o legătură cu reţelele teroriste, ci a acţionat individual, instigat de motive financiare. Mai exact, acesta ar fi vrut să se îmbogăţească de pe urma unei scăderi la bursă a acţiunilor clubului din Dortmund.

În urma incidentului, toţi fotbaliştii Borussiei s-au ales cu traume psihice, singurul care a avut de suferit din punct de vedere fizic fiind fundaşul spaniol Marc Bartra, operat la mână.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

 

loading...
Loading...