Astra - Steaua: Budescu a adus victoria în minutul 93!

astra steaua

astra steaua
Budescu a înscris în minutul 90+3
foto: Răzvan Păsărică
Citeste tot despre: 

Steaua a fost învinsă cu 1-0 de către Astra, într-un meci în care roş-albaştrii au jucat în inferioritate numerică după eliminarea lui Gabi Tamaş în minutul 86 şi în care Budescu a marcat la ultima fază.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Budescu, în minutul 90+3, cu un şut de la 12 metri, după ce a primit o pasă de la Teixeira şi l-a driblat pe Enache.

În minutul 84, fundaşul stelist Gabriel Tamaş a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault asupra lui Teixeira şi a fost eliminat de arbitrul Radu Petrescu.

Astra: Lung jr. - Al. Stan, Săpunaru, Geraldo, Ricardo Alves (Florea '86), Junior Morais - Al. Ioniţă, Seto (D. Niculae '46), Lovin (Boubacar '63), Teixeira - Budescu. Antrenor: Marius Şumudică.

Steaua: Niţă - Ov. Popescu, Tamaş, Toşca, Momcilovici - Bourceanu, Moke (Achim '46) - Ad. Popa, Boldrin (Enache '46), De Amorim - Golubovici (Aganovici '86). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

După acest rezultat, campioana păstrează şanse de a prinde un loc de play-off, având acum 26 de puncte.

Loading...

Citește și

  • Liga 1 macină tehnicieni ca o morişcă stricată, rar scăpând cineva nedemis un sezon întreg. Marius Şumudică a avut acest noroc, dar relaţia sa cu omul care îl plăteşte a fost tot timpul tensionată, în ciuda performanţelor giurgiuvenilor. Iată un scurt istoric al „războaielor civile” dintre cei doi!

  • S-a rupt lanţul de iubire dintre Marius Şumudică şi Florin Lovin, care au colaborat perfect în ultimii doi ani, începând din perioada petrecută împreună la Concordia Chiajna.