Astra riscă excluderea din Liga 1, dar totul pare un foc de paie

alex_ionita.jpg

Alex Ioniță a recunoscut că și-a injectat vitamine
Alex Ioniță a recunoscut că și-a injectat vitamine
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Astra Giurgiu se află în centrul unui scandal imens fără voia ei. Atacantul ei, Alexandru Ioniță, ar fi recunoscut că s-a dopat cu niște perfuzii cu vitamine pe care le-a făcut de capul lui la o clinică, alături de coechipierii săi Kehinde Fatai și Takayuki Seto.

O decizie în cazul lor se va lua în luna februarie, dar conform regulamentului, dacă într-o formație cel puțin trei jucători sunt dopați, atunci echipa ar fi exclusă din campionat. Problema este că nu se spune ce se întâmplă dacă cei trei au mers de capul lor la clinica respectivă, ca în acest caz. Mai mult, ei nici nu au mai fost folosiți din septembrie, când s-a aflat de problemă. 

Președintele clubului, Dani Coman, a declarat la ProX că nu se pune problema descalificării echipei. ”Nu a fost o acţiune colectivă din partea clubului. Cazurile nu sunt la fel cu ceea ce s-a întâmplat la Corona Braşov, clubul nu a avut o acţiune colectivă, nu a ştiut de acţiunea pe care au făcut-o jucătorii şi nici nu a beneficiat de vitaminele pe care le-au făcut ei. Nu suntem în niciun fel de culpă, nici nu am beneficiat de ceea ce au făcut jucătorii, din contră, şi noi îi vom acţiona în judecată, pentru că au pătat imaginea clubului şi nici nu am putut beneficia de aportul lor, deşi erau trei jucători importanţi pentru noi. Ne-au lăsat într-un moment în care ne-a fost extrem de greu să mai aducem alţi jucători de valoarea lor”, a declarat fostul portar.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1