Astra îi închide ușa-n nas lui Ioniță

Ultima actualizare:

    Alexandru Ioniţă Foto Click!
Alexandru Ioniţă Foto Click!

Președintele giurgiuvenilor, Dani Coman, a explicat motivele pentru care fotbalistul este ”exilat” la echipa a doua.

Anul a început cu probleme pentru cei de la Astra. Cel mai bun jucător al giurgiuvenilor în prima parte a sezonului, Alex Ioniță, nu vrea să semneze prelungirea contractului care expiră pentru un an, așa că a fost trimis la echipa a doua. Din Cipru, acolo unde formația pregătită de Edi Iordănescu este în cantonament, președintele clubului, Dani Coman, a explicat cum au decurs negocierile și unde este, de fapt, problema.

Alex Ioniță a marcat de zece ori pentru Astra în sezonul început vara trecută. A intrat și în circuitul echipei naționale, iar de serviciile lui au început să se intereseze mai multe cluburi. Fotbalistul de 23 de ani mai are contract cu echipa din Giurgiu încă un an, dar este decis să plece de la Astra. Șefii clubului sunt nemulțumiți că acesta nu le accept condițiile și nu semnează un nou contract, așa că, drept pedeapsă, l-au trimis la echipa a doua.

”Ioniță nu a înţeles că îi va fi foarte greu să stea acolo o lungă perioadă. Consider că e sfătuit prost de oamenii de lângă el. E la mijloc într-un război care nu îl avantajează sub nicio formă. E adevărat că vrea să plece. Noi am vrut să îi prelungim contractul şi i-am oferit o sumă consistentă la semnătură, 100.000 de euro. Salariul lunar, împreună cu suma oferită la semnătură, era poate cel mai mare salariu pe care l-a avut un jucător de la Astra, peste Budescu şi Alibec”, a spus Coman, apoi a continuat: ” Eu i-am explicat: "Alex, ai 10 goluri. Dacă dai 5 goluri până la final, suma pusă de club nu înseamnă nimic; nu vei avea o ofertă, ci vei avea 5 oferte pe suma asta.  Indiferent ce am vorbit cu el, peste 10 minute a uitat. Vom avea o discuţie cu CFR Cluj mâine (n.r-azi) şi vom vedea dacă vom ajunge la un acord”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net