Aşa arată 1,2 miliarde de euro! Barcelona retrăieşte coşmarul de anul trecut, Juventus

image.jpg

Dybala şi Messi, discipolul şi maestrul, se întâlnesc acum ca adversari, după ce săptămâna trecută, la naţionala Argentinei, au fost colegi
Foto Click!

Liga Campionilor se reia azi cu prima etapă din faza grupelor şi deja avem un şoc: Barcelona - Juventus, adică semifinala din stagiunea precedentă.

Practic, catalanii debutează în sezonul 2017-2018 al celei mai tari competiţii intercluburi din lume cu ultima echipă pe care a întâlnit-o în sezonul 2016-2017, Juventus. Italienii şi-au luat revanşa în faţa lui Messi şi compania, care îi învinseseră în finala din 2015, şi i-au eliminat după 3-0 la Torino şi 0-0 pe Camp Nou. În ultimul act, Real Madrid a fost prea puternică, dar acum toate o iau de la 0 şi miza e din nou uriaşă. Iar la bani, e nebunie! Se întâlnesc pe teren 1,2 miliarde de euro, adică valoarea însumată de cele două loturi de jucători. Italienii costă puţin peste 500 de milioane de euro, iarn spaniolii 700 de milioane de euro. Argentinienii din cele două echipe au cotele cele mai ridicate: Higuain şi Dybala costând câte 70 de milioane de euro fiecare, iar Messi, 120 de milioane singur.

Partida de la Barcelona va începe kla ora 21:45, în direct pe Dolce Sport.

untitled.jpg

Meciurile de azi în Liga Campionilor
Foto Click!
Loading...
 
 

Citește și