Armata şi-a făcut echipă! Marius Lăcătuş e antrenorul CSA Steaua!

steaua csa

csa steaua
Armata şi-a făcut echipă şi l-a instalat pe Lăcătuş
foto: www.csasteaua.ro

Marius Lăcătuş a fost numit antrenor-coordonator al echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei. Formaţia va folosi emblema FC Steaua.

"Contractul de colaborare perfectat în data de 12 decembrie prevede o strategie de dezvoltare integrată a acestei discipline sportive pe următorii cinci ani, care include înfiinţarea unei echipe de fotbal la nivel de seniori şi înscrierea acesteia în liga a IV-a, începând cu sezonul competiţional 2017-2018.

Echipa va evolua sub numele Steaua Bucureşti şi sub sigla înregistrată la OSIM cu numărul 130904, atribuită definitiv CSA Steaua Bucureşti prin Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nr. 3425 din 3 decembrie 2014.

Obiectivele de performanţă fixate pentru echipa ce va fi coordonată de Marius Lăcăuş sunt sincronizate cu planurile de modernizare a infrastructurii sportive – baza de pregătire şi stadionul de fotbal. Astfel, prin promovări succesive în ligile superioare, echipa de fotbal seniori a CSA ar urma să evolueze, începând cu sezonul 2020-2021, în Liga Naţională, pe noul stadion de fotbal din Ghencea", se arată pe site-ul CSA Steaua.

Marius Lăcăuş a jucat timp de 13 sezoane la Steaua, în perioadele 1983-1989 şi 1993-2000, timp în care a cucerit Cupa Campionilor Europeni – în 1986, Supercupa Europei – în 1987, 10 titluri de campion şi şapte Cupe al României.

În vârstă 52 de ani, Lăcătuş a antrenat şi echipa lui Gigi Becali, în trei mandate, 2007-2008, 2009 şi 2010-2011. Ultima echipă pregătită de el a fost Poli Iaşi, în 2013-2014.

Loading...

Citește și

  • Înaintea derby-ului Steaua – Astra, disputat aseară, patronul Gigi Becali le-a transmis un mesaj clar celor care intenţionează să pună bazele unei alte echipe cu numele Steaua. În urmă cu câteva zile, apăruseră zvonuri cum că Armata, împreună cu potenţi oameni de afaceri grupaţi în Rotary Club (cunoscut pentru legăturile sale cu francmasoneria), pun la cale un plan secret.

  • Steaua a ratat cam totul în acest sezon, la finalul căruia mai poate ridica deasupra capului maximum Cupa Ligii. Cu un parcurs aproape imposibil în preliminariile Ligii Campionilor, patronul roş-albaştrilor speră ca salvarea să vină de la UEFA, altfel va fi jale la echipă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1